Soru Mi8 özelinde Kerneller Hakkında

AbdulSametErkek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdul Samet
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
10
Herkese merhaba :)

Android'e ROM atıyorum, MOD kuruyorum ama şimdiye kadar hiç kernel flashlamadım. Yazılımsal olarak daha ciddi sonuçlara yol açabileceğinden pek güvenememiştim açıkçası. Ancak forumda dolaşırken şöyle bir konuya denk geldim.

Konuyu incelediğimde, verilen bir dosya dizininden batarya ile ilgili bazı bilgilere ulaşıyorsunuz ve bataryanın aslında sahip olduğu kapasite ile, cihazın kullandığı batarya kapasitesini ve şarj döngü sayınızı görüyorsunuz. Buradan baktığımda, normalde 3400mah olan bataryanın kullanımdaki kapasitesinin 2636 olduğunu gördüm. Arkadaşlar direk text editörden düzenlemiş ama ben güvenemedim açıkçası. :D Sorunun yeni kernel ile çözülebildiği gibi bir durum var sanıyorum. Bu sebeple hem bu konudaki düşüncelerinizi, hem de mi8 için olan kerneller hakkında bilgi almak istedim.

Şuan Xiaomo.eu 12.0.1 stabil kullanıyorum. Hangi kernelleri yükleyebilirim? Yüklemeli miyim?

Ekli dosyalar

• batarya.jpg
    batarya.jpg
    396,5 KB · Görüntüleme: 28

viserion

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Viserion
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
0
Miui kullanıyorsanız custom kernel önermem. Parlaklık ayarını %40 civarına getirdiğinizde ekran maksimum parlaklığa ulaşıyor.

Oyla:
Üst Alt