Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla hocam şebeke çekmedikten sonra android 10 gelse ne olur 9 gitse ne olur... Global kararlı ve garantili cihaz. Bende mi9t var garantisiz ve sorunsuz. Ancak eşimin kullandıği mi8 lite şu an sıkıntılı. Eu beta romda çözümü var ama kurcalamadim elimde kalir diye vesselam.
Valla hocam şebeke çekmedikten sonra android 10 gelse ne olur 9 gitse ne olur... Global kararlı ve garantili cihaz. Bende mi9t var garantisiz ve sorunsuz. Ancak eşimin kullandıği mi8 lite şu an sıkıntılı. Eu beta romda çözümü var ama kurcalamadim elimde kalir diye vesselam.
Tabi hocam elimden geldiğince lakin benden daha deneyimli hocalarımdan yardım almanız daha doğru olur doğrusu . Siz ne anlamda rom kullanmak istiyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam numara doğrulama da yanlış numara koymaktan ötürü kullanamıyorum . Şu konu işinizi görecektir .
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
[/URL]
Benim rom hakkında düşüncelerim eğer telefonla fazla haşır neşir değilseniz bulaşmamanız . Kamerası stock halde iyi iş görmektedir. Ama yeni özellikler olsun güncel olsun derseniz denenebilir ama malum şu Corona yüzünden romlar da düzenli güncellenemiyor . Bence genel olarak memnun iseniz rom değiştirmeyiniz .