Yardım Mi8 lite video sürekli odaklama sorunu.

BarisAyhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global rom 11.0.7
Telefon Modeli
Mi8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, mi8 lite cihazımın karanlık ortamda video çekerken sürekli odaklama sorunu var. Bu konudan muzdarip olan yada konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
İyi Forumlar.

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Merhaba, mi8 lite cihazımın karanlık ortamda video çekerken sürekli odaklama sorunu var. Bu konudan muzdarip olan yada konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
İyi Forumlar.
Mi 8 lite kullanırken karanlık ortamda aynı sorunu yaşıyordum. Donanımsal bir durum gibi bakalım belki çözümü vardır.

Oyla:

BarisAyhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 lite kullanırken karanlık ortamda aynı sorunu yaşıyordum. Donanımsal bir durum gibi bakalım belki çözümü vardır.
WhatsApp dan video cekerken ayni sorunu yaşamıyorum sadece kendi kamerasinda oluyor. Farkli bir uygulama da kullanmak istemiyorum yardımcı olacak baska kimse de yok sanirsam.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Bahsettiğiniz sorunlar bende olmuyor hocam, kamera ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?

Oyla:

BarisAyhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
Bahsettiğiniz sorunlar bende olmuyor hocam, kamera ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi?
Evet dostum ayarları sıfırladım ama yine olmuyor, hafif karanlik yerlerde sürekli olarak kendi kendine odaklama yapıyor. Bu olaya çok takıldım Xiaomi den soğuma nedenim olabilir.

Oyla:

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
dostum telenonu rootla ardından Gcam kullan. o zaman elindeki telefonun kamera performansının ne kadar daha iyi olduğunu idrak edebilirsin.

Oyla:

BarisAyhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Barış
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
1
dostum telenonu rootla ardından Gcam kullan. o zaman elindeki telefonun kamera performansının ne kadar daha iyi olduğunu idrak edebilirsin.
Instagram WhatsApp gibi uygulamalara fotoğraf veya video yüklediğimde hesap makinesiyle cekilmis gibi gözüküyor bu konu için ne yapmam gerekir ?

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Evet dostum ayarları sıfırladım ama yine olmuyor, hafif karanlik yerlerde sürekli olarak kendi kendine odaklama yapıyor. Bu olaya çok takıldım Xiaomi den soğuma nedenim olabilir.
Hocam yakında cihaza android Q gelecek sorun belki o zaman çözülebilir, benim cihazımda Q olduğu için belki de bende olmuyordur.

Oyla:

uilboek

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
uilboek
Cihazım
RN8
Konular
5
Instagram WhatsApp gibi uygulamalara fotoğraf veya video yüklediğimde hesap makinesiyle cekilmis gibi gözüküyor bu konu için ne yapmam gerekir ?
gcam zaten bütün derdine derman olacak, kendi kamera uygulamasını dahi kullanamazsin.

Oyla:
Üst Alt