Yardım Mi8 Lite Unlock ilginç hata

Pubgkiller

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğan
Cihazım
Mi8 Lite 128/6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.2.2.0
Telefon Modeli
Mi 8lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba sevgili forum üyeleri ve yöneticileri. Xiaomi cihaz kullanmaya başlayalı henüz 3hafta kadar oldu mi8lite 128/6gb versiyonunu kullanıyorum. Benim problemim epey garip. Şimdi kilit açmak için gerekli bütün adımları uyguladim.%99da hata veriyor. Güncel global rom kullanıyorum. Geliştirici seçeneklerinden unlock mi device yerine girdiğimde unlock diyorum etkinlestirildi falan diyor lakin geri yapıp tekrar aynı yere geldiğimde herseferinde tekrar tekrar etkinlestir diyor . Pcye geçiyorum bootloader moduna alıyorum telefonu USB ile bağlıyorum unlock dediğimde %99da kalıyor ve arkadaşlardaki gibi bir hatada vermiyor çin ce birşeyler yazıyor kırmızı şekilde. Birde unlock mi device web sitesi üzerinden mi id pass ile giriş yaptığım da herhangi bir bekleme süresi vermedi hemen download PC vs vs dedi. Programı da oradan kurdum oda güncel hata nerede anlamış değilim.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Hocam unlock onay mesajı geldikten sonra yapabilirsin
Başvuru yaptinmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde telefonu yeniden başlatınca mi yazısının altında unlock mu lock mu yaziyor

Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Ekran görüntüsü atar mısınız?
Aynı durumu ben de yaşamıştım ama benim ki İngilizce "1 gün sonra tekrar deneyin" demişti ve 1 gün sonra denediğimde açılmıştı..
Sizin sorununuz Mi Flashın son sürüm olmaması da olabilir, Mi Flash sağ üst ayarlar kısmından sürüm kontrolü yapın ve eğer güncelleme mevcut ise son sürüme güncelleyip tekrar deneyin

Oyla:

Pubgkiller

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğan
Cihazım
Mi8 Lite 128/6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam heyecanlanip bilgisayar buldum hemen :D hocam dediğiniz gibi uygulamayı tekrar indirdim ve güncelledim güncel durum budur 8gün beklememi söylüyor sanırım. Başka yapmam gereken herhangi birşey varmıdır acaba? SMS onay mesajı gelmedi hocam başka bir yerde okuduğumda eğer pcden girdiğinde unlockmidevice web sitesine direk download falan çıkıyorsa etkindir demişlerdi o yüzden herhangi birşey beklemedik bu arada hepinize çok teşekkür ederim hızlı geri dönüşleriniz için minnettarım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Birde bu hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG-20190211-WA0001.jpg
    IMG-20190211-WA0001.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20190211-WA0001.jpg
    IMG-20190211-WA0001.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Bizler teşekkür ederiz :)
Sorun çözülmüş hocam 8 gün beklemekten başka bir şey yapmanıza gerek yok, 8 günün sonunda kilit sorunsuz açılacak inşallah..
Sadece kilidi açmadan önce dosyalarınızı yedek almayı unutmayın..
Bu arada SMS onay, kod ve başvuru olayı vs kalkalı çok oldu..
Direkt olarak Mi Unlock sitesine girip ilgili uygulamayı indirip direkt olarak kilidi açabiliyorsunuz, sadece bekleme süresi veriyor size olduğu gibi 8 gün vs..

Oyla:

Pubgkiller

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Doğan
Cihazım
Mi8 Lite 128/6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ediyorum hocam yardımınız için

Oyla:

Hüseyin Aycelik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8 lite
Konular
5
Ekran görüntüsü atar mısınız?
Aynı durumu ben de yaşamıştım ama benim ki İngilizce "1 gün sonra tekrar deneyin" demişti ve 1 gün sonra denediğimde açılmıştı..
Sizin sorununuz Mi Flashın son sürüm olmaması da olabilir, Mi Flash sağ üst ayarlar kısmından sürüm kontrolü yapın ve eğer güncelleme mevcut ise son sürüme güncelleyip tekrar deneyin
merhabalar hocam mi8 lite aldım 3 gün oldu root atmak istiyorum. önce kilit açmam gerekiyormuş kilit açmak için adb driver indirdim kurdum unlcok exe yönetici olarak çalıştırıp açtım geliştirici seçeneklere girip usb ayıklama oem kiliti açıp kilit açmak için hesap ekle cihaz ekle yapıp başvurumu yaptım bu arada geliştirici seçeneklere her giridiğimde oem kiliti kapalı oluyor açıyorum çıkıp tekrar giriyorum kapalı. mi hesabıma giriş yaptım pc den teli pc ye bağla dedi. teli kapatıp fasboot modunda açıp pc ye bagladım ancak adb yi görmedi pc x içşareti çıktı yardımcı olurmusunuz

Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
merhabalar hocam mi8 lite aldım 3 gün oldu root atmak istiyorum. önce kilit açmam gerekiyormuş kilit açmak için adb driver indirdim kurdum unlcok exe yönetici olarak çalıştırıp açtım geliştirici seçeneklere girip usb ayıklama oem kiliti açıp kilit açmak için hesap ekle cihaz ekle yapıp başvurumu yaptım bu arada geliştirici seçeneklere her giridiğimde oem kiliti kapalı oluyor açıyorum çıkıp tekrar giriyorum kapalı. mi hesabıma giriş yaptım pc den teli pc ye bağla dedi. teli kapatıp fasboot modunda açıp pc ye bagladım ancak adb yi görmedi pc x içşareti çıktı yardımcı olurmusunuz
Cihazınız hayırlı olsun :)

Öncelikle bu siteden Mi hesabınıza girip Mi Unlock uygulamasını indirin..

Uygulamayı indirdikten sonra sırasıyla;

1- Mi Unlock uygulamasını çalıştırın..
2- Mi Unlock uygulamasının sağ üstünde ki ayarlar kısmına girip uygulamanın son sürümünü kontrol edin, indirin ve pc ye kurun..
3- Son sürümünü indirdiğiniz Mi Unlock uygulamasını çalıştırın ve sonra da cihazı pc ye bağlayıp Fasboot moduna alın..
4- Mi Unlock uygulamasında yine sağ üstte ki ayarlar kısmından Install Driver'a tıklayın (uygulama otomatik olarak gerekli driverları indirecektir)..
Bu işlemlerden sonra kilidi açmayı tekrar deneyin..

Son düzenleme:
Oyla:

Amelee1234

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aydın
Cihazım
Mii 8 lite
Konular
2
Hocam mi 8 litre kullanıcısıyım da birkaç sorum olacaktı. Telefonu rootlamamın ne gibi bir faydası var acaba ya da direk aldığım gibi kullansam nelerden faydalanamam böyle sorsam daha doğru olur sanırım. Bir de twrpnin ne gibi katkıları var? Yani çok gerekli mi?Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Hocam mi 8 litre kullanıcısıyım da birkaç sorum olacaktı. Telefonu rootlamamın ne gibi bir faydası var acaba ya da direk aldığım gibi kullansam nelerden faydalanamam böyle sorsam daha doğru olur sanırım. Bir de twrpnin ne gibi katkıları var? Yani çok gerekli mi?Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle Twrp gerekli bir uygulama değil..
E ben Miui arayüzünü kullanmak istemiyorum ve özellik olarak eksik bu yüzden başka bir arayüz kullanmak istiyorum derseniz Custom romlar var o romları Twrp aracılığıyla cihazınıza yüklüyorsunuz, e tabi sadece rom değil bir çok şey yükleyebiliyorsunuz (Kernel, Dolby Atmos, Bildirim Panelinde saat&widget Vs yeri değiştirme Vs Vs bir çok şey yapabiliyorsunuz)..

Custom Romlar
Linkte ki konulara bakarsanız romlar hakkında daha iyi bilgi sahibi olabilir ve ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz..

İkinci olarak Root ise kısaca Cihaza tam yetki verip hiç bir kısıtlama olmadan kullanmak demek..
(Cihaz rootlu ise sistem tarafından kısıtlanan bir çok özelliği aktif hale getirip kullanabiliyorsunuz ya da tam aksini yapabiliyorsunuz)..
Son olarak Root ve Twrp gerekli değil, önce cihazınızı bir süre kullanın iyice tanıyın ve bu zaman diliminde de forumu takip edip konuları okuyun bilgi edinin ondan sonra istek ve düşüncelerinize göre Twrp yükleyip Root atın..
(Twrp ve Root tamamen cihazı kişiselleştirmek özelleştirmek için)

Oyla:
Üst Alt