Soru Mi8 Lite Ses Yükseltme HK.

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4
Merhabalar,

Dün eu beta sürümüne geçtim fakat ses konusuda bir gelişme yaşanmadı. bluetooth ile müzik dinlerken ses en yüksekde tatmin edici gelmemektedir. Magisk üzerinden sesi yükseltmek için bir modül var mı? Teşekkürler.

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4
Rehber - Mi 8 Lite Kulaklık Ses Yükseltme Modülü bu konuda
hi-fi modül için ; magisk 20.3 olduğu taktirde yüklemiyor, magisk 20.0 veya 20.1 sürümlerinde olursa aktif şekilde yükleme yapılıp çalışıyor ( magisk managerında 7.4 sürümlerinde ) Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™

viper4android : burdaki yöntem sıkıntısız çalışmakta Rehber - (Android 10 - MIUI 11) Viper4Android FX Kurulumu

Mod - Dolby Atmos Android 10 MIUI 11 Kurulumu (Güncellendi) burda da kendi ayarlarımı paylaşmıştım
ses dosyasını atmıştım ve magisk 20.1 yüklü durumdadır. senin ses dosyasını atmadan diğer ses dosyasını iptal etmem mi gerek? birde ses dosyasını atmak yeterli olmayıp viper zorunlumudur ?

Oyla:

Umur.S

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
U
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
18
Rehber - Mi 8 Lite Kulaklık Ses Yükseltme Modülü bu konuda

ses dosyasını atmıştım ve magisk 20.1 yüklü durumdadır. senin ses dosyasını atmadan diğer ses dosyasını iptal etmem mi gerek? birde ses dosyasını atmak yeterli olmayıp viper zorunlumudur ?

bahsetmiş olduğum Hifi modül bu linkte olan Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™
sizin kurduğunuz Rehber - Mi 8 Lite Kulaklık Ses Yükseltme Modülü diye tahmin ediyorum , ikisi birbirinden farklı modüller
sizin kurmuş olduğunuz sadece mi 8 lite cihazına özgü ve ben onu hiç kurmadım deneyimlemedim, birbiriyle çakışma sağlarmı o yüzden bir fikrim yok fakat sıkıntı üstüne yüklesenizde olacağını zannetmiyorum

bende yüklü olan hi-fi modül yukarda da bahsettiğim, bu sadece kullanacağınız kulaklık hi-fi ses olarak destekliyorsa ses yüksekliği ve kalite olarak ort. %20 gibi bir etkisini görürsünüz
bunun üstüne yukarda belirtmiş olduğum viper4android programını modül olarak kurarak program ayarlarını yaparsanız (dinleme aygıtına özgü ayarlar gerekiyor ) gayet kaliteli ve yüksek bir ses elde edersiniz

Oyla:

zaf3r

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
zafer
Cihazım
mi 8 lite
Konular
4
bahsetmiş olduğum Hifi modül bu linkte olan Mod - [Magisk] Hi-Fi Audio ™
sizin kurduğunuz Rehber - Mi 8 Lite Kulaklık Ses Yükseltme Modülü diye tahmin ediyorum , ikisi birbirinden farklı modüller
sizin kurmuş olduğunuz sadece mi 8 lite cihazına özgü ve ben onu hiç kurmadım deneyimlemedim, birbiriyle çakışma sağlarmı o yüzden bir fikrim yok fakat sıkıntı üstüne yüklesenizde olacağını zannetmiyorum

bende yüklü olan hi-fi modül yukarda da bahsettiğim, bu sadece kullanacağınız kulaklık hi-fi ses olarak destekliyorsa ses yüksekliği ve kalite olarak ort. %20 gibi bir etkisini görürsünüz
bunun üstüne yukarda belirtmiş olduğum viper4android programını modül olarak kurarak program ayarlarını yaparsanız (dinleme aygıtına özgü ayarlar gerekiyor ) gayet kaliteli ve yüksek bir ses elde edersiniz
Vipersiz modülü yükleyip test ediyor olacagim. Tesekkurler

Oyla:
Üst Alt