Yardım Mi8 Lite Ses Problemi

onurgs59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2
Telefon Modeli
Mi 8 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar instagramda veya başka bir yerde video izlerken ses kısınca normal kısılıyor fakat çıkınca zil sesi kısılmış oluyor. Yani Zil sesi ile Medya sesi aynı bölümde sanırım bunun bir çözümü yok mudur? Zil sesi sonda duruyor bi anda çok ses çıkınca kısıyorum haliyle. Ardından videodan çıkınca unutuyorum bu sefer telefon çalınca duymuyorum sürekli kısıp açmak zorundayım.
Sürüm 10.2

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Ayarlar/Ses&Titreşim menüsünün ekran görüntüsünü atabilirmisiniz.
Ayrıca ses kısma ve açma tuşlarına dokunduğunuzda çıkan menüde sessize alma simgesi altında bulunan 3 noktaya tıklayıp ekran görüntüsü atabilirmisiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

onurgs59

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar/Ses&Titreşim menüsünün ekran görüntüsünü atabilirmisiniz.
Ayrıca ses kısma ve açma tuşlarına dokunduğunuzda çıkan menüde sessize alma simgesi altında bulunan 3 noktaya tıklayıp ekran görüntüsü atabilirmisiniz.

Aynı kısımlar var bende de her şey aynı. Fakat şöyle ki instagrama girin mesela bir videoyu açın sesi kısın . Ardından instagramdan cıkıp ana sayfaya gelin ses açma tuşuna basın. Sağdaki fotoğrafın olduğu yer kısık olduğunu göreceksiniz. Orada medya kısmı takılı kalıyor sanırım

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Aynı kısımlar var bende de her şey aynı. Fakat şöyle ki instagrama girin mesela bir videoyu açın sesi kısın . Ardından instagramdan cıkıp ana sayfaya gelin ses açma tuşuna basın. Sağdaki fotoğrafın olduğu yer kısık olduğunu göreceksiniz. Orada medya kısmı takılı kalıyor sanırım

Bahsettiğiniz şekilde test ettim bir sorun tespit edemedim cihazım Mi 5.
Sizlere beraber aynı cihazı kullanan sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa mutlak geri dönüş yaparlar konu içerisinde.

Oyla:
Üst Alt