Yardım Mi8 lite Quick Charge 3.0

MiuiEmre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı v10.2.2.ü
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
İntenette araştırdım qc 3.0 adaptörlerinin hep değerleri farklı şimdi ben bu mi 8 lite kaç amper çeker die bakıcam ama hiç biyerde böyle bi bilgi yok aranızda bilen varmı bide kutudan çıkan adaptör 3.0 mı?

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
İntenette araştırdım qc 3.0 adaptörlerinin hep değerleri farklı şimdi ben bu mi 8 lite kaç amper çeker die bakıcam ama hiç biyerde böyle bi bilgi yok aranızda bilen varmı bide kutudan çıkan adaptör 3.0 mı?
Kutudan hızlı şarj adaptörü çıkmıyo ama kaç amper alınır araştırmadım

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
standart Q3 maksimum amper degerleri sabittir. degerleri farkli gosteren adaptor gorduysen buyuk ihtimal orjinal Q3 sertifikali degildir. lite Q3 destekliyor ise Q3 sertifikali orjinal urunlere bakman lazim. orjinal urunleri fiyatlarindan belli olur zaten. kutudan cikan adaptor uzerinde 5 v 2 amper tek yaziyorsa Q3 degildir. Q3 farkli volt larda farkli amper verme ozelligi olur ve bu bilgilerde urun uzerinde yazar. 5 v =3a , 9v= 3 a, 12v= 1,5 gibi. en hizli Q3 destekli adaptorler 5v 3 amperi destekler. xiaomi orjinal hizli sarj adaptorleri 5 v 2,5 amper destekler

Son düzenleme:
Oyla:

55_sms

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
mi8 lite
Konular
9
standart Q3 maksimum amper degerleri sabittir. degerleri farkli gosteren adaptor gorduysen buyuk ihtimal orjinal Q3 sertifikali degildir. lite Q3 destekliyor ise Q3 sertifikali orjinal urunlere bakman lazim. orjinal urunleri fiyatlarindan belki olur zaten. kutudan cikan adaptor uzerinde 5 v 2 amper tek yaziyorsa Q3 degildir. Q3 farkli v larda farkli amper verme ozelligi olur ve bu bilgilerde urun uzerinde yazar. 5 v =3a , 9v= 3 a, 12v= 1,5 gibi. en hizli Q3 destekli adaptorler 5v 3 amperi destekler. xiaomi orjinal hizli sarj adaptorleri 5 v 2,5 amper destekler
Bilgilendirme için teşekkürler. Bendeki adaptör 5v 2a. Kutusundan çıkan...

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
Bilgilendirme için teşekkürler. Bendeki adaptör 5v 2a. Kutusundan çıkan...
xiaomi bazi telefonlarinda Q3 destekli adaptor vermiyor. cunku maliyeti yukseltiyor. ama telefinun bildgm kadariyla Q3 destekli

Oyla:

ahmet_tgc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Poco f2 pro
Konular
2
ve marka olarak blitzwolf , ugreen, spigen gibi Q3 sertifikali urunleri alman daha saglikli olur

Oyla:
Üst Alt