- Adım
- Aytaç
- Cihazım
- mi 8 lite
- Konular
- 3
Yaklaşık 2 ay önce almış olduğum mi 8 lite 6/128 global modeli telefondan aslında çok memnunum. Fakat bu şebeke kopma sorunu iyice Can sıkmaya başladı.gerek buradaki arkadaşların tavsiyeleri olsun gerekse internetteki araştırmalarım olsun denedigim hiçbir şey sonuç vermedi. Sim yuvasını değiştirdim olmadı, hardreset attım olmadi, vodafone apn ayarlarını degistirdim olmadı.
Yan binada vodafone baz istasyonu var, tel full çekiyor. Hiz testi yapıyorum ilk seferinde 19mbps downlad 62 ping, 2. Seferinde 8 mbps download 92 ping, 3. Sefer yapıyorum 15 mbps download gibi istikrarsız ve çok düşük bağlantı hızı alıyorum. Hele ki çekimin az olduğu yerlerde ise sürekli kopmalar oluyor ve test bile yapamıyorum.
700 tl lik eski telefonum olan zte blade v7lite modelinde bile hız testi yaptığımda 35-40 mbps hızları görüyordum ve hiç kopma olmuyordu.
Android 9 / 10.3.1.0 kararlı sürümü kullanıyorum. Şimdi sürüm düşür diyen arkadaşlar olacak ama sanırım o işlemi yapınca garanti kapsamı dışına çıkıyormuş. Ben sırf garantisi kvk olsun diye 200 TL fazla vermiştim.
Bu sorunu yaşayıp tamamen çözüme kavuşturan varsa yardımcı olabilir mi?
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yan binada vodafone baz istasyonu var, tel full çekiyor. Hiz testi yapıyorum ilk seferinde 19mbps downlad 62 ping, 2. Seferinde 8 mbps download 92 ping, 3. Sefer yapıyorum 15 mbps download gibi istikrarsız ve çok düşük bağlantı hızı alıyorum. Hele ki çekimin az olduğu yerlerde ise sürekli kopmalar oluyor ve test bile yapamıyorum.
700 tl lik eski telefonum olan zte blade v7lite modelinde bile hız testi yaptığımda 35-40 mbps hızları görüyordum ve hiç kopma olmuyordu.
Android 9 / 10.3.1.0 kararlı sürümü kullanıyorum. Şimdi sürüm düşür diyen arkadaşlar olacak ama sanırım o işlemi yapınca garanti kapsamı dışına çıkıyormuş. Ben sırf garantisi kvk olsun diye 200 TL fazla vermiştim.
Bu sorunu yaşayıp tamamen çözüme kavuşturan varsa yardımcı olabilir mi?
MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi