Yardım Mi8 Lite Ekran Açılmıyor?

kaya_26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi8 lite
Konular
1
merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim ben mi8 lite telefonu hepsiburadadan aldım 2 ay bile olmadı.

bu sabah telefonu açmak istediğimde parmak okuyucuyla ancak ek güvenlik için deseni çizin çıkıyor, deseni çiziyorum sonra ekranı açmak için yukarı kaydırın kısmına geliyorum yukarı kaydırınca tekrar desen kısmına dönüyorum. yani bir türlü ekranı açamıyorum kilitlendi galiba acil yardım edebilir misiniz bana ? teşekkürler şimdiden

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
merhaba arkadaşlar, yeni üyeyim ben mi8 lite telefonu hepsiburadadan aldım 2 ay bile olmadı.

bu sabah telefonu açmak istediğimde parmak okuyucuyla ancak ek güvenlik için deseni çizin çıkıyor, deseni çiziyorum sonra ekranı açmak için yukarı kaydırın kısmına geliyorum yukarı kaydırınca tekrar desen kısmına dönüyorum. yani bir türlü ekranı açamıyorum kilitlendi galiba acil yardım edebilir misiniz bana ? teşekkürler şimdiden
Kilit ekranındayken Güç tuşuna basılı tutup ,Yeniden başlatı seçin.

Yeniden başlattıktan sonra sorununuz devam ederse lütfen bildirin

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Öncelikle Forumumuza Hoş Geldiniz.
Lütfen yeni konu açarken burada belirtilen kurallara göre açalım.
Bir sorun ile ilgili yardım istiyorsak ilgili forum başlığı altında açalım
Yeni bir kullanıcı isek lütfen önce S.S.S bölümünü okuyalım
Açtığınız konu başlığı içerisinde; Yardım, Acil, Hızlı, !!! v.s gibi alakasız kelimeler yer almamalıdır.

Başlığınız düzenlendi. Konunuz ilgili foruma taşındı.
İlginiz için Teşekkür Ederiz

Oyla:

kaya_26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilit ekranındayken Güç tuşuna basılı tutup ,Yeniden başlatı seçin.

Yeniden başlattıktan sonra sorununuz devam ederse lütfen bildirin
teşekkürler dediğiniz gibi yapınca düzeldi. birde güncelleme gelmiş ondan oldu sanırım bu sıkıntı güncellemeyi de yaptık ama iyi mi oldu böyle bilmiyorum.

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
teşekkürler dediğiniz gibi yapınca düzeldi. birde güncelleme gelmiş ondan oldu sanırım bu sıkıntı güncellemeyi de yaptık ama iyi mi oldu böyle bilmiyorum.
Güncelleme konusunda size tavsiyem ,
Cihazınıza Güncelleme geldiğinde hemen güncellemeyi cihazınıza yüklememeniz ,
Yükleyen kişilerin yorum ve deneyimlerini Gerek bu ve diğer yerli platformlarda , Gerek ise yabancı platformlarda takip diğer etmeniz ,
Bunun ardından aklınıza yatıyor ise güncelleştirmeyi cihazınıza yüklemenizdir

Her güncellemeden sonra ise Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ,
Aldığınız güncellemeyi cihazınızda en optimize ve de sorunsuz şekilde kullanmanıza olanak sağlarken veri yığılmalarınıda temizler.​

Oyla:

kaya_26

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali
Cihazım
mi8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme konusunda size tavsiyem ,
Cihazınıza Güncelleme geldiğinde hemen güncellemeyi cihazınıza yüklememeniz ,
Yükleyen kişilerin yorum ve deneyimlerini Gerek bu ve diğer yerli platformlarda , Gerek ise yabancı platformlarda takip diğer etmeniz ,
Bunun ardından aklınıza yatıyor ise güncelleştirmeyi cihazınıza yüklemenizdir

Her güncellemeden sonra ise Yedek alıp Fabrika Ayarlarına dönmeniz veya Hard Reset işlemi yapmanız ,
Aldığınız güncellemeyi cihazınızda en optimize ve de sorunsuz şekilde kullanmanıza olanak sağlarken veri yığılmalarınıda temizler.​
bu son güncelleme kararlı diye bir şeydi iyi mi acaba ben telefondan çok fazla şey bekleyen birisi değilim pek anlamıyorum açıkçası.

Oyla:

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
bu son güncelleme kararlı diye bir şeydi iyi mi acaba ben telefondan çok fazla şey bekleyen birisi değilim pek anlamıyorum açıkçası.
Cihazınızı aldığınız gibi kullanıyor yani herhangi bir ROM kurmadı veya Beta 'ya geçmedi iseniz , Cİhazınız Kararlı ( Stabil ) Sürümdedir.

Size durumu şöyle özetleyeyim :
1) Beta (Test Sürümü diyebiliriz.Tüm Güncelleştirmeleri ilk Beta Sürümüm alır. ) Sürüm ve Stabil (Kararlı) Sürüm Kullanıcılarından alınan geri dönüşler , şikayetler ve de talepler doğrultusunda Yeni Güncelleme çalışmaları yapılır.

2) Ardından hazırlanan yeni güncelleme Stabil Sürüme sunulmadan önce Beta Sürümüne sunulur ki Beta Kullanıcıları tarafından test edilsin ve de geri dönüşleri alınsın .

3) Beta kullanıcılarından alınan geri dönüş ve de birtakım testler doğrultusunda yapılan düzeltme ve de eklemeler sonucunda Güncelleme son halini alır.

4) En optimize , En sorunsuz , En 'Stabil' halini almış olan güncelleme , Stabil sürüm kullanıcılarına dağıtılır.

Oyla:
Üst Alt