Yardım Mi8 lite dokunmatik problemi

Sefaguvercim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.03 global
Telefon Modeli
Mi8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar v12.03 global olan cihazımda son bir haftadır dokunmatik problemi var, Cihaz çok garip tepkiler veriyor. Evet ekranda çatlaklar mevcut ancak 1 yıldır var. Donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Gelelim probleme.
Cihaz herhangi bir zamanda, ekran kapalıyken yada açıkken bu anda dokunmatigi kesiyor. Bi kaç kez kapatıp açtığımda sanki hiç birşey olmamış gibi devam ediyor. Yalnız şunuda farkettim. Dokunmatik problemli olduğu zamanda kilit tuşuna basinca ekran geç geliyor, yada saat falan görünmüyor ama ekranda herhangi bi eksiklik yok, format attım cihaza ama sorun düzelmedi, aynı zamanda cihazda simkart problemide var çekmiyor, yada çekiyor gözüküp internete girmiyor, uçak moduna alınca falan düzeliyor, telefonun anakartinda herhangi bi problem olabilir mi? Yoksa anlattıklarım yazılımsal mıdır, eğer yazılımsal ise bootloader kilidi açmadan MIUI 9.6 ya dönmenin bir yolu varmıdır şimdiden teşekkür ederim..

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Ekrandaki çatlakların durumunu ve derecesini bilmiyoruz varsayımlarla yola çıkarak sorununuz ekrandaki çatlaklardan da kaynaklanıyor olabilir, yazılımsal olsaydı format attığınızda düzelmiş olması gerekirdi, Mi 8 Lite cihazların bazı versiyonlarında şebeke problemi mevcut idi, sorununuz bundan kaynaklı olabilir, BL kilidi açmadan cihaza yazılımsal müdahale de bulunamazsınız.

Oyla:

Sefaguvercim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Mi8 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miui 9.6 ya donus yaparak dokunmatik problemini cozdum dokunmatik ve takilmayla alakali hic bir sorun kalmadi , ama şebeke sorunu devam ediyor, guncel++

Oyla:
Üst Alt