Yardım mi8 Lite cihazımda şebeke sorunu

lecarrousel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
mi8 Lite
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.2 Kararlı
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
mi8 Lite cihazımı 1 ay önce hepsiburada aracılığıyla aldım. Telefonum geldi sıkıntısız kullanıyordum ta ki bu haftaya kadar. Sim kartım takılı ve şebeke var gösterdiği halde beni arayan biri olunca ulaşamadığını söylüyor ben kendim sıkıntısız arama yapabiliyorum. Bir sıkıntı da mobil verim açıkken bir anda yine bağlantı var gözükürken internetimi kullanamıyorum sorun uçak moduna alıp hemen ardından uçak modunu kapayınca düzeliyor ama sürekli tekrarlıyor. Aynı sorun başına gelen veya konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
kardeşim 4 g de sıkıntı olabiliyor öncelikle 4g yi kapat ve hattın yerini değiştir

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
kardeşim 4 g de sıkıntı olabiliyor öncelikle 4g yi kapat ve hattın yerini değiştir
Kurallar

2.2. Üslup : ....... üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Ne alaka?

• 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
  • 2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir.
Yani siz buradan , eğer kullanılan dilin saldırgan öğeleri içermemesi halinde, kardeşim, birader, sen vs şeklinde hitap edilmesinde sakınca yok mu diye anlıyorsunuz?

Oyla:

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
Yani sizin buradan anladığınız, eğer kullanılan dilin saldırgan öğeleri içermemesi halinde, kardeşim, birader, sen vs şeklinde hitap edilmesinde sakınca yok mu diye anlıyorsunuz?

benim yazdığım cümlede ,sen bi kasıt olduğuna veya hitap ettiğim kişi kasıt olduğunu anladıysa, sen haklısın

Oyla:
Üst Alt