- Adım
- Görkem
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Stabil son sürüm
- Telefon Modeli
- Mi 8 Lite (platina)
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar,
Kardeşim eski cihazı olan Mi8 Lite telefonu (platina) yedekte tutmak için bana verdi. Ancak verirken Ayarlar’dan sıfırlamış. Yalnız sıfırlama esnasında ne oldu bilinmez sistem şu anda %80’lere gelip kapanıyor.
Çözmek için ne yaptım:
Kardeşim eski cihazı olan Mi8 Lite telefonu (platina) yedekte tutmak için bana verdi. Ancak verirken Ayarlar’dan sıfırlamış. Yalnız sıfırlama esnasında ne oldu bilinmez sistem şu anda %80’lere gelip kapanıyor.
Çözmek için ne yaptım:
- Ses açma ve güç tuşuna basarak Recovery ekranına ulaşmayı denedim, orası da açılmıyor.
- Ses kısma ve güç tuşuna basarak Fastboot ekranına ulaşabildim. Oradan Recovery ekranına ulaşmayı denedim. Yine açılmadı.
- Üreticinin sunduğu fastboot ile yüklenen güncellemele dosyalarını (3 farklı sürüm) deneyerek yüklemeye çalıştım ancak bootloader kilidi açık olmadığından şu hatayı verdi: FAILED (remote: ‘Erase is not allowed in Lock State’)
- Sisteme erişemediğim için Android hata ayıklama açamıyorum, MiUnlock aracı da işe yaramıyor.
- EDL noktaları ile QFIL ile flashlamaya kalktığımda da “Sahara protokol error” hatası alıyorum.