- Adım
- Emre
- Cihazım
- Mi8 lite
- Konular
- 62
Arkadaslar mi 8 lite kullanicisiyim 1500 tl teklif var garantili temiz cihaz sizce 1500e satip 9t veya 9s almalimiyim?
Hocam fiyat baya iyi ama şimdi satıp da başka telefon almak sıkıntılı çünkü fiyatlar çok çıktı beklemenizi öneririmArkadaslar mi 8 lite kullanicisiyim 1500 tl teklif var garantili temiz cihaz sizce 1500e satip 9t veya 9s almalimiyim?
1500 Lira normal hocam Mite 8 Lite için ancak telefon fiyatları artıyor alacağınız cihazı bulup sonra eski cihazı vermeniz daha doğru olacaktırArkadaslar mi 8 lite kullanicisiyim 1500 tl teklif var garantili temiz cihaz sizce 1500e satip 9t veya 9s almalimiyim?
Hocam fiyat baya iyi ama şimdi satıp da başka telefon almak sıkıntılı çünkü fiyatlar çok çıktı beklemenizi öneririm
1500 Lira normal hocam Mite 8 Lite için ancak telefon fiyatları artıyor alacağınız cihazı bulup sonra eski cihazı vermeniz daha doğru olacaktır
Hocam fiyat olarak uygun eğer o aralıkta varsa. İşlemcisi vs baya iyi. İps lcd ekrandan biraz gına geldi bana sadece ama o da kişisel bir şey tabiHocam garantisiz 9s düşünüyorum 1800-1900 lira satılıyor? Bi fikriniz varmı
Hocam benlik farketmez ekran 9t alacaktım malum fiyat uctu 1900e 6/64 9s mantıklımı sadece 400 tl fazla koyup alıcağım sizin fikriniz var mı?Hocam fiyat olarak uygun eğer o aralıkta varsa. İşlemcisi vs baya iyi. İps lcd ekrandan biraz gına geldi bana sadece ama o da kişisel bir şey tabi
Hocam 400 TL'ye telefonunuzda yapacağınız güncelleme aşırı derecede iyi olur. işlemci çok yükselmiş olur. Batarya performansı da aşırı derecede artar. Onun dışında tasarım olarak da baya iyi bir gelişme olur. 400 liraya değer bence hocamHocam benlik farketmez ekran 9t alacaktım malum fiyat uctu 1900e 6/64 9s mantıklımı sadece 400 tl fazla koyup alıcağım sizin fikriniz var mı?