Yardım Mİ8 Lite 128 gb Genpa garantili alınır mı sizce?

deniz07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rol
Telefon Modeli
Mi 8 Lİte
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım acil nakite sıkışmış Genpa türkiye garantili global rom Mi8 Lite 6gb 128gb ram telefon satıyor. Telefonu kutudan hiç açılmamış jelatini üstünde ve mavi renk. Fiyat olarak 2150 tl istiyor. Sizce alınır mı? Kutu hiç açılmamış durumda. Türkiye'de Xiaomi'nin resmi yetkili garantisinin genpa olduğunu söylüyor. Doğru mu acaba?

deniz07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
Mi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günceldir.

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım acil nakite sıkışmış Genpa türkiye garantili global rom Mi8 Lite 6gb 128gb ram telefon satıyor. Telefonu kutudan hiç açılmamış jelatini üstünde ve mavi renk. Fiyat olarak 2150 tl istiyor. Sizce alınır mı? Kutu hiç açılmamış durumda. Türkiye'de Xiaomi'nin resmi yetkili garantisinin genpa olduğunu söylüyor. Doğru mu acaba?

mı 8 lite ben vermezdım sahsen o kadar parayı hak etmıyor ama sen hem garantılı alacaksın hemde servisi olacak ıthalatcı garantılı hb 1950 falan satılıyor sen dusun artık gerısınıı.

Oyla:

dogukan.dw

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Note 12 Pro+
Meslek
Memur
Konular
78
İster Genpa , İster KVK Garantili Olsun.Türkiye'de Garanti denen sistemin adam akıllı çalıştığını gören yok.HepsiBurada'dan 1900 liraya alabilirsin 128 GB'lık olaını

Oyla:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
İster Genpa , İster KVK Garantili Olsun.Türkiye'de Garanti denen sistemin adam akıllı çalıştığını gören yok.HepsiBurada'dan 1900 liraya alabilirsin 128 GB'lık olaını
beb mate 10 alırken o yuzden sıgorta yaptırdım o bıle duzgun calısmadı sımdı tuketıcı hakem heyetınde ugrasıyorum para ıadesını gerı alabılmek ıcın.

Oyla:
Üst Alt