Yardım Mi8 koruma

Engineerman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faik
Cihazım
Galaxy S6
Konular
4
Mi8 aldım kılıf ya da başka şeyler telefonu koruyabilmem için neler gerekli

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Rugged kılıf, Tempered glass ekran koruyucu, camera lens koruma camı ile gayet sağlam kombin yapabilirsin.

Oyla:

Abagaji9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdül Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Hayırlı olsun. Spigen rugged armor kullanıyorum çok şık duruyor ama İstanbula gelince tank kılıfta almayı planlıyorum spigene 56 tl verdim malzeme kalitesi çok kaliteli tuş basma hissi tok delikler felan tam hizasında çakmalar gibi kayık vb değil kamera ve parmak izinide koruyor ön camıda ilk teması alıyor ama çok Korurmu meçhul kırılmaz camda al güzel koruma olur.

Oyla:

Engineerman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faik
Cihazım
Galaxy S6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun. Spigen rugged armor kullanıyorum çok şık duruyor ama İstanbula gelince tank kılıfta almayı planlıyorum spigene 56 tl verdim malzeme kalitesi çok kaliteli tuş basma hissi tok delikler felan tam hizasında çakmalar gibi kayık vb değil kamera ve parmak izinide koruyor ön camıda ilk teması alıyor ama çok Korurmu meçhul kırılmaz camda al güzel koruma olur.
Rugged armor ile tank kılıfın farkı ne oluyor
Rugged armor koruması direk kameragı koruyor mu yoksa yükseklik farkından dolayı mı koruyor?
Rugged armor ekranı koruyor mu ön camı da ekranı algılayor demişsiniz ya çok anlıyamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rugged kılıf, Tempered glass ekran koruyucu, camera lens koruma camı ile gayet sağlam kombin yapabilirsin.
Tempered glass ın cam ekrandan farkı ne oluyor

Spigen den memnun olduğunuzu anlatmışaınız neden çok korur mu dediniz

Son düzenleme:
Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Rugged armor koruması direk kameragı koruyor mu yoksa yükseklik farkından dolayı mı koruyor?
Rugged armor ekranı koruyor mu ön camı da ekranı algılayor demişsiniz ya çok anlıyamadım.
Tank kılıfı bilmiyorum ama rugged kılıflar çoğunlukla yumuşak karbonfiber malzemeden üretiliyor iki katmanlı oluyor genelde.
Kamerayı direk korumuyor etrafında çıkıntı olup dolaylı olarak koruma sağlıyor.
Maalesef ekran koruması için ayrıyetten ekran koruyucu filmler kullanmak zorundasınız kılıf cihazın ön tarafında milimetrik çıkıntı oluşturuyor ama yine de kullanmanız gerekir.

Oyla:

Abagaji9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdül Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3

Tempered glass ın cam ekrandan farkı ne oluyor

Spigen den memnun olduğunuzu anlatmışaınız neden çok korur mu dediniz
Ön camı koruyacağı çok meçhul demek istedim. Diğer türlü bi sorunum yok. Daha koruyan çıkarsa onu alırım 360,önü tam koruyan vb

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Nillkin sentetik-fiber kılıf sipariş ettim. Daha telefon almadan kılıfı sipariş ettim. Hadi hayırlısı...

Oyla:

Engineerman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faik
Cihazım
Galaxy S6
Konular
4
Nillkin sentetik-fiber kılıf sipariş ettim. Daha telefon almadan kılıfı sipariş ettim. Hadi hayırlısı...

Aliexpressten alışveriş yaparken n11den hbdekine extra bir şey yapmak gerekiyor mu

Tank kılıfı bilmiyorum ama rugged kılıflar çoğunlukla yumuşak karbonfiber malzemeden üretiliyor iki katmanlı oluyor genelde.
Kamerayı direk korumuyor etrafında çıkıntı olup dolaylı olarak koruma sağlıyor.
Maalesef ekran koruması için ayrıyetten ekran koruyucu filmler kullanmak zorundasınız kılıf cihazın ön tarafında milimetrik çıkıntı oluşturuyor ama yine de kullanmanız gerekir.
Cam ekran dokunmatiği bozuyor mu kullanılabilir mi ya da yerine liquid crysatal mi ekran koruyucu mu

Oyla:
Üst Alt