- Adım
- Faik
- Cihazım
- Galaxy S6
- Konular
- 4
Mi8 aldım kılıf ya da başka şeyler telefonu koruyabilmem için neler gerekli
Rugged armor ile tank kılıfın farkı ne oluyorHayırlı olsun. Spigen rugged armor kullanıyorum çok şık duruyor ama İstanbula gelince tank kılıfta almayı planlıyorum spigene 56 tl verdim malzeme kalitesi çok kaliteli tuş basma hissi tok delikler felan tam hizasında çakmalar gibi kayık vb değil kamera ve parmak izinide koruyor ön camıda ilk teması alıyor ama çok Korurmu meçhul kırılmaz camda al güzel koruma olur.
Tempered glass ın cam ekrandan farkı ne oluyorRugged kılıf, Tempered glass ekran koruyucu, camera lens koruma camı ile gayet sağlam kombin yapabilirsin.
Spigen den memnun olduğunuzu anlatmışaınız neden çok korur mu dedinizHayırlı olsun. Spigen rugged armor kullanıyorum çok şık duruyor ama İstanbula gelince tank kılıfta almayı planlıyorum spigene 56 tl verdim malzeme kalitesi çok kaliteli tuş basma hissi tok delikler felan tam hizasında çakmalar gibi kayık vb değil kamera ve parmak izinide koruyor ön camıda ilk teması alıyor ama çok Korurmu meçhul kırılmaz camda al güzel koruma olur.
Tank kılıfı bilmiyorum ama rugged kılıflar çoğunlukla yumuşak karbonfiber malzemeden üretiliyor iki katmanlı oluyor genelde.Rugged armor ile tank kılıfın farkı ne oluyor
Rugged armor koruması direk kameragı koruyor mu yoksa yükseklik farkından dolayı mı koruyor?
Rugged armor ekranı koruyor mu ön camı da ekranı algılayor demişsiniz ya çok anlıyamadım.
Ön camı koruyacağı çok meçhul demek istedim. Diğer türlü bi sorunum yok. Daha koruyan çıkarsa onu alırım 360,önü tam koruyan vbRugged armor ile tank kılıfın farkı ne oluyor
Rugged armor koruması direk kameragı koruyor mu yoksa yükseklik farkından dolayı mı koruyor?
Rugged armor ekranı koruyor mu ön camı da ekranı algılayor demişsiniz ya çok anlıyamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tempered glass ın cam ekrandan farkı ne oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Spigen den memnun olduğunuzu anlatmışaınız neden çok korur mu dediniz
Aliexpressten alışveriş yaparken n11den hbdekine extra bir şey yapmak gerekiyor muNillkin sentetik-fiber kılıf sipariş ettim. Daha telefon almadan kılıfı sipariş ettim. Hadi hayırlısı...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cam ekran dokunmatiği bozuyor mu kullanılabilir mi ya da yerine liquid crysatal mi ekran koruyucu muTank kılıfı bilmiyorum ama rugged kılıflar çoğunlukla yumuşak karbonfiber malzemeden üretiliyor iki katmanlı oluyor genelde.
Kamerayı direk korumuyor etrafında çıkıntı olup dolaylı olarak koruma sağlıyor.
Maalesef ekran koruması için ayrıyetten ekran koruyucu filmler kullanmak zorundasınız kılıf cihazın ön tarafında milimetrik çıkıntı oluşturuyor ama yine de kullanmanız gerekir.