Yardım Mi8 Koruma Öneri (Yardımcı olursanız)

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miu global 10.2 Kararli
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaslar baslıkta belirttigim gibi mi8'e sahibim fakat kılıf ve cam bulamadım önerebileceginiz kılıf ve camlara ihtiyacım var Nerden bulabilecegim ( nette mevcut fakat verim alıp almayacagımı kestiremedigimden Konu acma gereksimi duydum ilgilenen arkadaslara şimdiden tesekkür ediyor iyi forumlar diliyorum.

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24
Oyla:

fasakasa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fasakasa
Cihazım
Mi8
Konular
31
Oyla:

Snatcmeyk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
24

Ekli dosyalar

• IMG-20190303-WA0001.jpg
    IMG-20190303-WA0001.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG-20190303-WA0002.jpg
    IMG-20190303-WA0002.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 34
Oyla:

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Merhaba hocam baseus kırılmaz cam ile spigen kılıf kullanıyorum. Zaten spigende bir adet mi 8 için kılıf var. Cihaz tank gibi 5 6 kere elimden düştü hiçbir şey olmadı maşallah. 1 kerede merdivenden aşağı süzülüşünü izledim. He bide kamera camında da koruma var :)

Oyla:

ultrasailor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
armağan
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
2
Merhaba hocam baseus kırılmaz cam ile spigen kılıf kullanıyorum. Zaten spigende bir adet mi 8 için kılıf var. Cihaz tank gibi 5 6 kere elimden düştü hiçbir şey olmadı maşallah. 1 kerede merdivenden aşağı süzülüşünü izledim. He bide kamera camında da koruma var :)
merhaba hocam , bende mi8 için baseus ekran koruyucu ve spigen kılıf aldım , kılıfı taktığımda ekran koruyucuyu sıkıştırdığı için basınç ile ekran koruyucuyu yerinden kaldırıyor. Sizde böyle bir problem olmadı mı ? Ayrıca baseus ekranın sağından ve solundan siyah kısmı biraz ekranı kapatıyor , kesimini hiç beğenmedim

Oyla:

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
merhaba hocam , bende mi8 için baseus ekran koruyucu ve spigen kılıf aldım , kılıfı taktığımda ekran koruyucuyu sıkıştırdığı için basınç ile ekran koruyucuyu yerinden kaldırıyor. Sizde böyle bir problem olmadı mı ? Ayrıca baseus ekranın sağından ve solundan siyah kısmı biraz ekranı kapatıyor , kesimini hiç beğenmedim
Hocam şu şekilde taktım ben. İlk önce kılıfı taktım ki ona göre tam ortalansın ve sıkıntı olup kaldırmasın diye. Zatende o şekilde oldu herhangi bir sorun teşkil etmeden kullanıyorum şuan.

Oyla:

Nethernet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
mi8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 8 icin konu burda. İnceleme - Mi 8 için kılıf ve ekran koruyucu...
Kilif kullanmadigimdan önerebileceğim tek şey ekran koruyucu kesinlikle alin kullanin mukemmel bir ürün.
Tesekkürler dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tesekkürler

Son düzenleme:
Oyla:

ultrasailor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
armağan
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
2
Hocam şu şekilde taktım ben. İlk önce kılıfı taktım ki ona göre tam ortalansın ve sıkıntı olup kaldırmasın diye. Zatende o şekilde oldu herhangi bir sorun teşkil etmeden kullanıyorum şuan.
tavsiyen için teşekkür ederim hocam , dediğin şekilde denedim ama baseus koruyucu her halukarda ya sağdan ya soldan kılıfın çıkıntısının üzerine denk geliyor. Oturması imkansız , sanırım üretimsel bir hata var , zaten ekran koruyucu hafif şekilde sağdan soldan dikey olarak ekranı biraz kapatıyor siyah alanları ile , örnek olarak rehber de kişilere girdiğimizde sağda çıkan küçük harflerin sağ tarafını biraz kapatıyor , üzerine denk geliyor

Oyla:
Üst Alt