Yardım mi8 için en iyi rom hangisi?

1tiger1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tiger
Cihazım
mi8
Meslek
öğrenci
Konular
1
Uzun süredir global 10.2.2.0 sürümünü kullanmaktayım.Birkaç güne rom yükleyeceğim.Forumu biraz okudum eu beta 9.7.4 mi8'lerde sıkıntılıymış.Beta 9.6.27 veyahut önceki sürümler nasıldır?Sıkıntısı var mı?Üstadlar rom tavsiyesi verebilirseniz çok mutlu olurum.

Ayrıca direk global 10.2.2.0 dan geçmem bir sorun teşkil eder mi?Bootloader kilidim açık.Anti rollback kontrolü yaptım sıkıntı yok.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Eu beta iyidir hocam, hangi sürüm sıkıntılı ise uzak durmanız yeterli olur haha--
Romu yüklemek için twrp üstünden işlem yapmanız gerekir..
Twrp kurduktan sonrası kolay..
Global romdan geçerken tavsiyem twrp üstünden wipe işlemlerini '' cache, dalvik cache, system, data '' işaretleyip yapmanız olur.. Dahili hafızaya dokunmayın bence, hem yedek alırsanız sorun çıkarsa uğraşmadan yedeği tek tuşla geri yükleme şansınız olur.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

1tiger1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tiger
Cihazım
mi8
Meslek
öğrenci
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eu beta iyidir hocam, hangi sürüm sıkıntılı ise uzak durmanız yeterli olur haha--
Romu yüklemek için twrp üstünden işlem yapmanız gerekir..
Twrp kurduktan sonrası kolay..
Global romdan geçerken tavsiyem twrp üstünden wipe işlemlerini '' cache, dalvik cache, system, data '' işaretleyip yapmanız olur.. Dahili hafızaya dokunmayın bence, hem yedek alırsanız sorun çıkarsa uğraşmadan yedeği tek tuşla geri yükleme şansınız olur.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam.

Oyla:
Üst Alt