Yardım mi8 gps sorunu

peri.patetik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahtışen
Cihazım
Mi8
Meslek
öğretmen
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3 Kararlı 10.3.2.0 (PEAMIXM)
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
bundan 3 ay önce Hepsiburada üzerinden Turkuaz Bilişim'den ithalatçı garantili olarak aldığım Mi8 cihazımda gps'i kullanamıyorum, gps gerektiren herhangi bir uygulama, google maps de dahil anlık bildirim yapsa da hareket halinde olduğumda kon bilgisine ulaşamıyor. Cihazı spor yaptığım ve sürüş ve yürüyüşlerimi takip etmek için almıştım ancak şimdi neredeyse hiçbir işime yaramıyor. Hepsiburada'ya da ulaşamadım, Turkuaz bilişime de. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum, bütün izinleri açtığım halde herhangi bir değişiklik olmadı. Vadi İstanbul'daki Mi mağazasına götürdüm ancak Mi'nin Türkiye'de anlaşmalı olduğu ithalatçı farklı olduğu için telefonuma bakmadılar. Konu ile ilgili ne yapabilirim, yardıma ihtiyacım var.

"Günümüzde standart olarak her cihazda bulunan Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, wi-fi direct vs. gibi özellikler elbette ki Mi8’de de yer alıyor. Ancak Mi8 fasrklılığını bağlantı özelliklerinde de gösteriyor ve dünyada bir ilk olarak çift kanal destekli GPS kullanıyor. Özellikle şehir içerisinde yüksek binalar arasında kaybolarak bizim de yolumuzu kaybetmemize neden olan GPS sorunu Mi8 ile birlikte çözülüyor ve çok daha hızlı, isabetli ve kesintisiz bir navigasyon sağlıyor. Bilindiği üzere Bizler için bir diğer önemli nokta ise desteklediği 4G bantları. Özellikle her ne kadar kalitesiz de olsa bazı operatörlerimiz Band 20 yani 800 mhz bandı üzerinden 4G yayını yapmakta ısrarcılar. Bu nedenle Band 20 desteği sunmayan bazı cihazlar Band 20 kullanılan bölgelerde 4G yerine 3G ağları üzerinden bağlanıyorlar. Mi8’de ise böyle bir sorun yaşanmayacak çünkü ülkemizde Band 20 de dahil olmak üzere mevcut tüm bantları destekliyor. " ÜRÜN TANITIMINDAN

Son düzenleme:

olympos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal
Cihazım
Mi 8
Meslek
Öğretmen
Konular
49
GPS test programını indirin forumda bulmuştum ben çözümü

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Oyla:

peri.patetik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahtışen
Cihazım
Mi8
Meslek
öğretmen
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu uygulamayı yükledikten sonra artık konum bilgime erişebiliyor mu telefonum? yani başka herhangi bir şey yapmalı mıyım?

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek