Yardım Mİ8 Dokunmatik panel sorunu

sasafst

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 10.0
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Lütfen sıkılmadan okuyun.

Merhaba arkadaşlar ilk kez xiaomi kullanıyorum mi8 telefonum var fakat aldığım günden beri farkettiğim olay şu daha önce iphone 5s ve iphone 8 kullandım şimdi dokunmatik panelini kıyas yapmak gerekirse 5sden daha kötü benim görüşüm şöyle ki mesela klavyede istediğim tuşa çoğu zaman basamıyorum bir de bilenler bilir dpi ayarlı mouse lar var dpi arttıkça mouse yavaşlar ama daha pürüzsüz ilerler doğru kelime ne bilmiyorum ama umarım anlamışsınızdır mesela şöyle örnek vereyim pubg oynarken s9+ ta da oynadım iphone 8 de de mi8 de de 4x dürbünle hs almak mi8 de daha zor çünkü düşük dpiylı mouse gibi hareket ediyor aim s9plusı 1080p olarak ayarladığımda mi8le hemen hemen aynı oluyor panel performansı yani demem o ki arkadaşlar nu telefonun dokunmatik hassasiyetini dpiyını ve ya görüntü oranını arttırmak mümkün mü yoksa satacağım telefonu çok uzun oldu kusuruma bakmayın

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Oyundan sensivity ayarlarına baktınız mı? Veya ekran koruyucunuz var mı? Belki onla alakalı bir durumdur.

Oyla:

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Klavyede yazmak özellikle zor

Oyla:

sasafst

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun sensvity ile alakası yok hocam sensvity düşürünce çok hantal oluyor yani s9 da aldğım zevki bu telefonda alamıyorum şu an ciddi mana da pişmanım mi8 aldığım için ekran 1080 ise touchpanel 720 çalışıyor hissiyatında

Oyla:

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Oyun sensvity ile alakası yok hocam sensvity düşürünce çok hantal oluyor yani s9 da aldğım zevki bu telefonda alamıyorum şu an ciddi mana da pişmanım mi8 aldığım için ekran 1080 ise touchpanel 720 çalışıyor hissiyatında
TouchScreen Repair adlı uygulamayı kullanmanızı tavsiye ediyorum play storeda mevcut, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim onun için konu açabilirim belki

Oyla:

sasafst

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ8
Konular
1
Ben
TouchScreen Repair adlı uygulamayı kullanmanızı tavsiye ediyorum play storeda mevcut, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim onun için konu açabilirim belki
Pek değişen bir şey göremedim ne yazık ki sorunu tam anlamak için hakkında dan telefonun test uygulaması ve additional tools bölümünden test edin örneğin + şeklindeki çizgilerin tam ortasına dokunmaya çalışın yapabilecek misiniz zorlanmadan

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Bende daha önce s8 kullandım benim içinde tam tersi s8 de yazmak rahat değildi;şuan için mi8 den memnunum ekran olarak hiç bir sıkıntı hissetmedim.

Oyla:

sasafst

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yasin
Cihazım
Mİ8
Konular
1
Bende daha önce s8 kullandım benim içinde tam tersi s8 de yazmak rahat değildi;şuan için mi8 den memnunum ekran olarak hiç bir sıkıntı hissetmedim.
Valla ben ciddi bir fark görüyorum her yerde bariz hissettiriyor yani satacağım 3.600 verip böyle bir ekran kullanamam ben sd845 var diye telefon alınmazmış anlaşılan

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
Bencede s8 den çok hızlı ve akıcı tercih meselesi tabiki saçma reklamlar dışında memnunum s9 plusla bunun arasında kalmıştım.

Oyla:
Üst Alt