- Adım
- Yattara
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 30
Pasaport'a kayıt hakkı olup mi8 cihazını kayıt ettirecek olan var ise ortak olabilirim
Bende pasaport arıyorum mi 8 için de sanırım kendim pasaport alacam. Ancak bu ortaklık olayını anlayamadım anlata bilir misinPasaport'a kayıt hakkı olup mi8 cihazını kayıt ettirecek olan var ise ortak olabilirim
Bende pasaport arıyorum mi 8 için de sanırım kendim pasaport alacam. Ancak bu ortaklık olayını anlayamadım anlata bilir misin
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet, nasıl oluyor bu ortak kayıt işi
Gürcistan'a git gel aynı işi görüyor. Yanında da birini bulup 2019a girmeden halledersinPasaport'a kayıt hakkı olup mi8 cihazını kayıt ettirecek olan var ise ortak olabilirim
gürcistana pasaportla çıkılmıyor, yeni kimliğin ile çık,girPasaport yok ki
annem ocakta ya da en gec subatta bulgaristana girip cikacak ben ona kaydettirecem..o zamana kadar bulamazsaniz konuduruz yinePasaport'a kayıt hakkı olup mi8 cihazını kayıt ettirecek olan var ise ortak olabilirim
Reis hudut geçis belgesi veriyorlar sana. Gurcistana pasaport gerekmiyor. Trabzondasin galiba. Batuma giriş yap çık. Yeni kimlik karti ile girip cikabikirsin. Sora e devletten imei kayıt yerinde pasaport yerine hudut geçiş belgesini seçeceksin.Kimlik üzerinden imei kayıdı yapılabiliyor mu?