Yardım Mi8 Batarya Performansı

serdarerkus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
4
Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır Mi8 kullanıyorum. İlk 4 ay muazzam bir batarya full pubg 30 dk da 5-6 şarj yiyordu. Pie bir geldi bir geldi şimdi 10-12 şarj yiyor batarya performansı yarı yarıya düştü . Adaptive Battery modu açık yani sorun herkeste mı var anlayamadım yardımcı olun lütfen ?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Büyük bir çoğunluk Xiaomi'nin güncelleme politikasını eleştiriyor, hatta beta sürüm ile haftalık güncelleme alınca olumlu şeyler olduğunu düşünüyorlar... Saygı duyuyorum ama bu tarz güncelleme politikası, telefonu vadesinden önce çöp yapma amacından başka bir şey değil...

Çoğu insan, yaşayarak tecrübe ediyor maalesef. :(

Oyla:

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Malesef her yeni Android surumunde olan Pil optimizasyon sorunu her şirketde var. HTC,Samsung,Sony ve diger markalardan modeller kulllandim. Hepsinde de yeni android surumunde pil performansi hep kotulesti. Yeni surum cikinca zaten firma artik bir sonraki amiral gemi uzerinde calisiyor diye eski modelin optimizasyonu ile ilgilenmiyor. Kisaca Mi 8 kullanicisiyim ve mi 8 tam performansini bana gore MIUI 9.6 ile kullaniyordu. Miui 10 ile bug icinden cikamiyoruz. Gerci son guncelleme ile hem pil hem ui buglari fixlendi baya

Oyla:

spike

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
cem
Cihazım
mi 8
Konular
9
google cameradaki sorunları çözdükleri için çoğu hatayı görmezden geliyorum:)ne güzel bir gece modu öyle.

Oyla:

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
Arkadaşlar yaklaşık 5 aydır Mi8 kullanıyorum. İlk 4 ay muazzam bir batarya full pubg 30 dk da 5-6 şarj yiyordu. Pie bir geldi bir geldi şimdi 10-12 şarj yiyor batarya performansı yarı yarıya düştü . Adaptive Battery modu açık yani sorun herkeste mı var anlayamadım yardımcı olun lütfen ?
Oreo'ya geri dönün yada oyunu olabildiğince wi fi ile oynayın.

Bootloader kilidinizi açmadıysanız:
GFX Tool adlı uygulamayı indirin. En düşük ayarlara getirin. 45 fps'ye sabitleyin.

Bootloader kilidinizi açıp magisk kurduysanız:
1- GLTools
adlı uygulamayı apk ile indirin.
2-Uygulamayı kurun.
2,5-Açın.
3-3 kutucuktan en alttaki seçilmiş olacak diğer 2sini de aktif hale getirin.
4-İnstall to recovery'e basın. Sonra ok basın. Uygulama 2 saniye içinde duracaktır. Durmassa çıkın ve arkaplandan kapatın.
5-Hemen birdaha girin. Kutucuklar seçilmemişse yine aktif hale getirin. İnstall to magisk (systemless)'e basın. Sonra ok basın. Uygulama 2 saniye içinde duracaktır. Durmassa çıkın ve arkaplandan kapatın.
6-1 veya 2 dakika bekleyin.
7-Birdaha GLTools'a girin.
8-Kutucuklar seçilmemişse birdaha aktifleştirin.
9-İnstall to recovery'e basın sonra ok'e basın. İzin istiycek. İzin verin. TWRP moduna atacaktır.
10-İnstall'a basın. En alta inin GLTools'un magisk'li dosyasına basın ve çıkan ekranda ok yönünden sağa kaydırın.
11-Cihaz yeniden başlatılacaktır. Açıldıktan sonra GLTools'a girin pubgyi seçin. Anti alisalinge basın ve en alttaki seçeneğe basın. Sonra aşağı inin. Use to Fake GPU ve Use to Fake CPU/RAM'e kutucuklarını aktif hale getirin. Use to templete'den Adreno'ya gelin. İyi grafik istiyorsanız 530 540 630 u seçin. İyi grafik+ 30 fps + kasmama istiyorsanız 430'u. Sarj tasarrufu ve 45 fps istiyorsanız. 330u seçin. Seçtikten sonra.
İyi grafikler ama sıfır değilde çok az kasma istiyorsanız Nvidia işlemcilerini seçin.
12-Uygulamadan çıkın. Arkaplanda olup olmaması farketmez. Ama PUBG arka plandaysa kapatın.
13-PUBG'ye girin. İstediğiniz seçeneğin sonuçlarını göreceksiniz..
NOT: GLTools uygulamayı her açışınızda reklam çıkacaktır. Engellemek isterseniz
1- 2. adımdan sonra Lucky patcher apk'sını indirin. Kurun. GLTools'a girin. Seçenklerden Lisansı devre dışı bırakın. Yüklenme ekranıyla karşılacaksınız. Sonra uygulama patch ekranı çıkacaktır. Tamam'a basın. GLTools'u silin ve patchlenmiş apkyı kurun. 2,5. Adımdan devam edin.
2-Google Play'den GLTools adlı uygulamayı 30 TL'ye satın alın. 2.Adımdan devam ededin.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Oyla:

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Yapacak bir şey yok farkedip düzeltmeleri lazım bekleyip göreceğiz

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Bu konuyu Xiaomi'nin kendi forumunda da açarsanız sorunu daha erken fark edeceklerdir. Deneyin, zararınız olmaz. Konuyu İngilizce açmayı unutmayın. Orada bazen Türkçe konulara da rastlıyorum. :D

Yok ben bunlarla uğraşamam derseniz kullanmaya devam edin. Anti Rollback yüzünden eski sürüme dönmeniz neredeyse imkansız.

Oyla:
Üst Alt