- Adım
- Melih Eren
- Cihazım
- Xiaomi Mi8
- Konular
- 2
Merhaba, ben Xiaomi mi8 kullanıcısıyım. Telefonumun ekranı ve bataryasını değiştirdim. Şimdi bendeki batarya yuzdeyi doğru göstermiyor. Telefonum %69 gösterdiğinde kendi kendine kapanıyor. Şu an da bile garip bir olay var telefonu %51 e kadar şarj ettim bayadır %51 duruyor. Aşağıya ss bırakırım. Pil kullanım uygulamasından inceledim batarya kapasitem 3.400 olmasına rağmen 400 küsür gösteriyor. Telefona araştırdım ettim tüm kalibrasyonları denedim ama bir etki etmedi. Örneğin telefonum şarjı %85 gösterdiğinde aslında %15 bir batarya kullanımı var bunu anlayabiliyorum çünkü telefonum eskiden FPS düşüşleri %15 den sonra düşünce oluyordu. Şimdi bu durum %85 de olmaya başladı. Bi kaç gün öncesine kadar bu durum %50 idi. Root yok. Nasıl yapabilirim batarya yeni ama düzelmiyor pil yüzdesi doğru göstermiyor. Zaten %100 yazdı mı akımı kesiyor ama aslında full dolu değil. Kapalıyken de öyle. Mi8 için yardımcı olursanız sevinirim... (dosya da ekleyemedim bunu da 10 DKK da falan yazdım hala %51 şimdi kapanır telefon)