- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- iPhone 7
- Konular
- 8
Merhaba, mi8 kullanıyorum. MIUI 12.0.1 sürümündeyim. Son zamanlarda telefonu yeniden başlatınca boş olan ram miktarı 3.7, 4 GB arasında görünüyor. Normal şartlarda da uygulamaları bellekten silince 3.2-3.5 arası oluyor. Fakat 2-3 gün geçince bu rakam 1.6-2 GB a kadar düşüyor. Ön belleği temizlesem bile Max 2.5 GB boş alan kalıyor. Böyle olunca da telefon eskisine göre çok daha yavaş kalıyor. Akıcılığı gidiyor. Bu, eskiden bu sürümdeyken bile böyle değildi. Sonradan oldu ne olduysa. Daha önce pixel vb. Romları denedim. Daha sonra yine bu sürüme geçtim. Çünkü en sorunsuz sürüm buydu. Bu sürüme geçerken , mi flash'ı kullandım.
Yani bildiğim kadarıyla her şeyi usulüne uygun yaptım. En son 2 hafta önce temiz kurulum yapmıştım.
Sizce sorun nerede olabilir? Neleri kontrol etmem gerekiyor? Telefonu yeniden başlattığımda bütün uygulamaları açsam bile kasmıyor. Ama 2 gün sonra belleği temizlememe rağmen çok hantallaşıyor.
Eskiden böyle değildi.
Ayrıca başka rom'a geç demeyin. Çünkü hepsinde saçma sapan bug var. En ufak şeyler bile canımı sıkabiliyor.
Bunun dışında yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Yani bildiğim kadarıyla her şeyi usulüne uygun yaptım. En son 2 hafta önce temiz kurulum yapmıştım.
Sizce sorun nerede olabilir? Neleri kontrol etmem gerekiyor? Telefonu yeniden başlattığımda bütün uygulamaları açsam bile kasmıyor. Ama 2 gün sonra belleği temizlememe rağmen çok hantallaşıyor.
Eskiden böyle değildi.
Ayrıca başka rom'a geç demeyin. Çünkü hepsinde saçma sapan bug var. En ufak şeyler bile canımı sıkabiliyor.
Bunun dışında yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.