Yardım Mi8 Arka Kamera Çizim Gibi

Uygarbrs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uygar
Cihazım
Mi8lite
Konular
1
portreye geçtiğinde arka kemerada çizim gibi gözüküyor güzellik kapalı olmasına rağmen

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Evet cok kotu cekmis
Kamera
Sag ust uc cizgi
Ayarlar
En altta varsayilan ayarlara sifirla
Deneyin

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Sonradanmi oldu? Telefonu aldiginizdan berimi boyle? Birde gcam kurup denermisiniz.
Yazilimsal bir sorunmu var donanimsalmi once onu tespit etmek lazim. Birde sadece portede mi sorun var normal fotografta nasil?

Oyla:

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Sonradanmi oldu? Telefonu aldiginizdan berimi boyle? Birde gcam kurup denermisiniz.
Yazilimsal bir sorunmu var donanimsalmi once onu tespit etmek lazim. Birde sadece portede mi sorun var normal fotografta nasil?

hocam gcam ile olmaz o tek kamera kullanarak derinlik efekti veriyor sanırım arkadaşın cihazında donanımsal problem olabilir bende böyle bir sorun yok çok garip çekmiş 2. kamerada sorun olabilir fabrika ayarlarına döndürüp denemesi lazım sorun devam ediyor mu diye denemek istiyorsa

Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
hocam gcam ile olmaz o tek kamera kullanarak derinlik efekti veriyor sanırım arkadaşın cihazında donanımsal problem olabilir bende böyle bir sorun yok çok garip çekmiş 2. kamerada sorun olabilir fabrika ayarlarına döndürüp denemesi lazım sorun devam ediyor mu diye denemek istiyorsa
Hocam ayar gcam de var diye aklimda kalmis siz yazdiktan sonra hatirladim . Stok kamerada en sagda manuel var . Ordaki ayarlarda mercek bolumunden gecis yapilabiliyor. Genis ve tele seklinde. İsikli bir ortamda iki mercegide ayri ayri secip odaklama yapip deneyin. Ordan da belli olur mercek yada odaklamada ariza olup olmadigi

Oyla:
Üst Alt