Yardım Mi8 Arama sırasında video duraklaması

Babboable

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi8
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 11
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Görüşme sırasında hoparlör açıkken herhangi bir yerden video oynattığımda görüntü sanki 0.25 hızında oynuyor ve sesi gelmiyor.
Kulaklıkla veya ahizeden konuştuğumda ise bu sorundan eser yok
Sebebini ya da çözümünü bilen var mı ?

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Konuyu öne çıkarmak için cevap yazma bölümünün altındaki yükselt butonunu kullanabilirsiniz hocam.

Görüşme sırasında hoparlör açıkken herhangi bir yerden video oynattığımda görüntü sanki 0.25 hızında oynuyor ve sesi gelmiyor.
Kulaklıkla veya ahizeden konuştuğumda ise bu sorundan eser yok
Sebebini ya da çözümünü bilen var mı ?
Görüntünün yavaşlaması telefonun kasması ile olabilir. Ses gelmeme sebebi ise hoparlörün zaten görüşme için kullanılıyor olması ile alakalıdır diye düşünüyorum. Miui10 da bu tarz bir sorununuz var mıydı?

Oyla:

Babboable

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi8
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu öne çıkarmak için cevap yazma bölümünün altındaki yükselt butonunu kullanabilirsiniz hocam.

Görüntünün yavaşlaması telefonun kasması ile olabilir. Ses gelmeme sebebi ise hoparlörün zaten görüşme için kullanılıyor olması ile alakalıdır diye düşünüyorum. Miui10 da bu tarz bir sorununuz var mıydı?
Söyledikleriniz mantıklı ancak aynı sorunu kulaklıkla veya ahize ile yaşamıyorum ki. Telefon kasıyorsa kulaklığı taktığımda neden kasmıyor aynı şekilde ses görüşme için kullanılacaksa neden kulaklığa video sesi geliyor.
Yazılımsal bi hata gibi geliyor bana
.
Miui 10'da bunu denemedim sanırım.

Oyla:

mevcetin

Mevlüt Çetin
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt Çetin
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Art Director
Konular
162
Söyledikleriniz mantıklı ancak aynı sorunu kulaklıkla veya ahize ile yaşamıyorum ki. Telefon kasıyorsa kulaklığı taktığımda neden kasmıyor aynı şekilde ses görüşme için kullanılacaksa neden kulaklığa video sesi geliyor.
Yazılımsal bi hata gibi geliyor bana
.
Miui 10'da bunu denemedim sanırım.
Evet hocam sorun büyük ihtimal yazılım ile alakalı. Miui11 güncellemesinden sonra olmuş olabilir. Bu sorunu geri bildirim uygulaması ile gönderebilirsiniz.
Hoparlör konusundaki sorunu kendi cihazımda deneyeceğim. Bendede aynı şekilde olup olmadığı konusunda dönüş yaparım

Oyla:
Üst Alt