Soru Mi8, android 9 batarya çabuk bitiyor

gokbrk2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
29
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde mi 8 kararlı roma android 9 güncellemesi geldi. Bu güncellemeden sonra şarjım çok hızlı bitmeye başladı. İki kat hızlı tükeniyor bile diyebilirim. Bu sorunu yaşayan oldu mu?

Citil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Mi a2
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde mi 8 kararlı roma android 9 güncellemesi geldi. Bu güncellemeden sonra şarjım çok hızlı bitmeye başladı. İki kat hızlı tükeniyor bile diyebilirim. Bu sorunu yaşayan oldu mu?
Merhaba. İhtiyacınız olmadıkça 4Gyerine 3G kullanırsanız sarjınız çok dayanır çok uzun süre gider.

Oyla:

Codaman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
2
Arkadaşlar pie güncellemesi nedeniyle şarj sıkıntısı yaşayanlar, hard reset önerisinden sonra çözebildiler mi pil sorununu?

Ne kadar çok kişi olumlu sonuç almışsa genel bir çözüm olarak değerlendirebiliriz...
Kusura bakmayın unutmuşum.

Telefonu kapatın,
Ses açma ve güç düğmesine aynı anda basılı tutun,
Mi logosu geldiğinde parmaklarınızı çekin,
Açılan menüde Wipe Data'yı seçin (Ses tuşlarıyla yukarı aşağı, güç düğmesi ile seçmeyi yapın),
Wipe all data deyin ve tamamdır.

Yedeğinizi almayı unutmayın.

Hocam son durm nedir? Pil performansı gerçekten 8.1 de ki gibi oldu mu bundan sonra?
Arkadaşlar pie güncellemesi nedeniyle şarj sıkıntısı yaşayanlar, hard reset önerisinden sonra çözebildiler mi pil sorununu?

Ne kadar çok kişi olumlu sonuç almışsa genel bir çözüm olarak değerlendirebiliriz...

Oyla:

M.Gökhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 8
Konular
1

Hocam son durm nedir? Pil performansı gerçekten 8.1 de ki gibi oldu mu bundan sonra?

Eskisi kadar iyi hocam, bitiremiyorum bir günde.

Oyla:

TheRick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özcan
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Böyle büyük Android sistem değişikliğinde elbette bir reset atın farkı görün. Ama her şeyi yedeklemek bir zulüm. Mesajlar kimse bilmez ama bir hat reset atınca birde Google haritaların verilerini silip resetten sonra yükleyince GPS sorunu denen şey olmaz. Ben daha o sorunu yaşamadım. Bunlar işte resetlemenin nimetleri. Ben aldıktan sonra sistem güncellemelerini yükledim sonra reset attım. Ondan sonra uygulamalarımı yüklemeye başladım. Burada yaşanılan hiçbir sorunu yaşamadım. Şarj dahil. Android'in sorunu bu bir reset ister sistem güncellemesinden sonra. Birde bunun üstüne Facebook uygulamasının direk arka planda kısıtlayıp durdurun bir onun Messenger uygulamasının lite versiyonunu kurun farkı görün. Bu optimizasyonlar önemli. Fark olur.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

saidalt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
said
Cihazım
mi8
Konular
0
Arkadaşlar mi8 telefonumun günlerdir çözüm aradığım sürekli uyanık kalma -wakelock- ve şarj aletini bağladığımda bazen şarj olmama problemine çözüm buldum.
Rom değişimleri, temiz kurulumlar denemediğim yöntem, forumlarda okumadığım konu kalmadı diyordum ki bir konu kalmış.
Telefonun uyumamasına neden olan şey şarj soketindeki kirlermiş.
Bir kürdan ve peçete yardımıyla nazikçe soketi temizleyin ve farkı görün.
Anında farketti günlerdir uyumayan telefonum hemen uykuya geçti.
Bu sevinçle çözümü hemen paylaşmak istedim.

#mi8 beklemede pil tüketimi
#mi8 derin uyku problemi
#mi8 batarya tüketim
#mi8 batarya sorunu
#mi8 deep sleep issue
#mi8 battery drain issue
#mi8 full awake
#mi8 battery problem

Oyla:

Miuerdal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal
Cihazım
Xiami mi note 7
Konular
0
Merhaba aynı sorun bende de var güncelleme yaptım şarj yarım günde bitiyor ne yapmam gerektiğiyle ilgili hiçbir fikrim yok...

Oyla:

eraysahin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eray
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Aynı şekilde bende aynı sorundan muzdaripim umarım en kısa sürede bi çözüm bulunur şarjım yarım gün bile yetmez oldu

Oyla:
Üst Alt