Yardım Mi8 Almadan Önce Bir Kaç Soru

gokdenizcfe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yattara
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
30
1- Arkadaşlar çinden getirilen bir mi8 128 gb almayı planlıyorum elden alacağım almadan önce nelere bakmam gerekiyor?
2- Cihaz Türkiyede satışa sunulduğu zaman 128 gb fiyatı ne kadar olur?
3- Yine Türkiyede satışa sunulduğu zaman hangi rom kurulu olarak gelecek? kurulu olarak gelen rom şuanda yayınlanmış durumda mı ?

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
1) Kutu açılmamış olması iyi olur. Açılmış ise telefonun jelatinlerine bakın telefonun imei si ile kutusundaki ve jelatin uzerindekiler le aynı mı ona bakın derim. Kutu içeriği tam olup olmadığını internetten öğrenerek bakabilirsiniz. Olmaz ama eğer açtığınız da kurulum ekranı gelmezse mi hesabı var mı içinde diye bakarsınız.
2)bi fikrim yok
3)global rom yayınlandı ama sizin telefonunuz da ki rom büyük ihtimalle Çin rom u olacak Türkiye de ki cihazlar da global rom yüklü gelmesi muhtemel.

Oyla:

gabamarul

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
ben de sizin gibi aldım. cn romla geliyor cihazlar. türkiyede garantili satılmaya başlanınca global romla gelecek.
ben pimpirikliyim bazı konularda, bana hitap etmedi mi8 yazılım olarak. ama allah var donanım on numara fiyatına göre.
2900 lira civarında kayıtsız sıfır satılıyor 128gb olanları. kayıt da 170 lira bi tanıdık veya kendi pasaportunuza. forumlarda 300 liraya da kayıt hakkı satanlar oluyor.

garantili fiyatlarının 4000 bandında olacağını söyleyenler var.

kaydı kendiniz yapmayacaksanız alırken e devletten iki imei de sorgulatın. sadece telefon üzerinden değil kutusundan da imei kontrolü yapın. mi hesabı varsa kaldırtın, kendi mi hesabınıza ekleyin telefonu. parayı ödedikten sonra satıcıyla bir şeyleri düzeltmek daha zor olur.

Oyla:

gokdenizcfe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yattara
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Öğrenci
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1) Kutu açılmamış olması iyi olur. Açılmış ise telefonun jelatinlerine bakın telefonun imei si ile kutusundaki ve jelatin uzerindekiler le aynı mı ona bakın derim. Kutu içeriği tam olup olmadığını internetten öğrenerek bakabilirsiniz. Olmaz ama eğer açtığınız da kurulum ekranı gelmezse mi hesabı var mı içinde diye bakarsınız.
2)bi fikrim yok
3)global rom yayınlandı ama sizin telefonunuz da ki rom büyük ihtimalle Çin rom u olacak Türkiye de ki cihazlar da global rom yüklü gelmesi muhtemel.

Çok saol anladım fakat yayımlanan rom resmi değil sanırım? resmi rom ne zaman yayınlanır?

Oyla:

adoLy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi Mi8
Konular
2
Çok saol anladım fakat yayımlanan rom resmi değil sanırım? resmi rom ne zaman yayınlanır?

Yayınlanan rom resmi global sürüm. Mi resmi formunda yayınlandı rom.

Oyla:
Üst Alt