Çözüldü Mi8 Alarm Zil Sesi Değişmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Kararlı 10.2.2.0 (PEAMIXM)
Telefon Modeli
M1803E1A
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar foruma yeni katıldım ve bu ilk mesajım (ilk sorunum), Konuyu açmadan önce foruma ''Aynı konu açılmış mı?'' diye baktım ama benzer konular açılsa da, mi8 için açılmadığını gördüm. (Eğer açılmışsa ve gözümden kaçmışsa şimdiden özür)
(Bir ay önce) 2 adet Xiaomi mi8'i aynı zamanda aldığım halde, birisinin Alarm Zil Sesi AKILLI ALARM modunda seçili (takılı) kalıyor ve ben başka bir zil sesi seçsem bile AKILLI ALARM modu seçili olarak (mavi renkte) kalıyor ve benim seçtiğim zil sesi, seçim anında çalsa bile alarm zamanında çalmıyor. Sürekli AKILLI ALARM modunun sesini çalıyor.
Bu sorunun çözümünü anlatırsanız, memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Ayarlar/Yüklü Uygulamalar menüsünden Saat uygulamasının Verilerini Temizle yapınız.
Ardından yine aynı menüde Ayarlar uygulamasının Verilerini Temizle yapınız.
Ve tekrardan Alarm Zil Sesi değişikliği yapmaya çalışınız.
Akıllı Alarm seçeneğini Wifi veya Mobil veri açıkken Saat uygulamasına girdiğinizde uyarı niteliğinde seçenek çıkacaktır hayır derseniz bu sorunu çözmüş olursunuz direk yükleme yapmaya çalışır Akıllı Alarm seçeneklerini.

Oyla:

Dombilly

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi 8 lite 128/6
Konular
1
Yeni keşfettiğim bir durum var bu arada ben de mi 8 lite aldım ve aldığımda sesi değiştirememe durumunu yaşıyodum. Saat uygulamasının izinlerine girdim ve izinlerini verdim çalışmya başladı bu da buraya ek olsun.

MI 8 Lite 128/6

Oyla:

Diver

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yardımın ve detaylı anlatımın için teşekkürler arkadaşım. Benim sorunuma gelince, telefon konusundaki teknik bilgilerim yetersiz olduğu için, sözünü ettiğin Saat Uygulamasının VERİLERİNİ TEMİZLE ve Ayarlar uygulamasının VERİLERİNİ TEMİZLE butonlarını kullanırsam, telefonumda daha önceden yapılmış başka bir takım ayarları da sıfırlar ve ben tekrar aynı ayarları kuramam korkusuyla, verdiğin bilgileri kullanmadım headbang~~ ve AKILLI ALARM modunda kullanmaya devam ediyorum, özür. Ama verdiğin bu yararlı bilgiler başka arkadaşlarımızın mutlaka işine yaramıştır veya gelecekte (benimde cesaret edersem) işine yarayacaktır. Yardımın için tekrar teşekkürler.clap~~

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt