Soru Mi6dan oneplus 5e geçilir mi

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
telefonumun dokunmatiği bozuldu ve arka kapağı da çatladı bayağı bu yüzden artık ikinci el op5 ya da op6ya geçmeyi düşünüyorum. oneplus 5 kullanan, hakkında bilgi sahibi olan var mı? geçmeme değer mi? benim telefonumun rami 4gb hafızası da 64 gb. oneplus 5e geçersem 8/128gb olacak ve op5 android 10 da aldı diye biliyorum

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94
Hocam one plus modellerini öneririm kamera açısından yazılım açısından gayet iyi ve saf android e çok yakın oldugu için gayet akıcı telefonlar

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam one plus modellerini öneririm kamera açısından yazılım açısından gayet iyi ve saf android e çok yakın oldugu için gayet akıcı telefonlar
peki bir kaybım olur mu? yani mi6da olup op5te olmayan neler vardır arayüz dışında? ayriyetten op5te kulaklık girişi de var

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94

cmert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşku
Cihazım
S21 8-128
Konular
17
iki cihaz alt yapı olarak neredeyse birebir aynı. op5 de stereo hoparlör ve kızılötesi yok. kamera olarak bir tık önde olabilir ama değiştirmeye değer bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. mi6 ya lineage os + gcam yüklediğinizde op5 gibi saf android ve iyi kameralı bir cihaz olur :)

gerçi sizin cihaz hem hasarlı hem de 4gb ram olduğu için değişmek istiyorsunuz ama yine de op5 doğru bi tercih olmaz bence

Son düzenleme:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
iki cihaz alt yapı olarak neredeyse birebir aynı. op5 de stereo hoparlör ve kızılötesi yok. kamera olarak bir tık önde olabilir ama değiştirmeye değer bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. mi6 ya lineage os + gcam yüklediğinizde op5 gibi saf android ve iyi kameralı bir cihaz olur :)

gerçi sizin cihaz hem hasarlı hem de 4gb ram olduğu için değişmek istiyorsunuz ama yine de op5 doğru bi tercih olmaz bence
telefonumda gcami kullanıyorum ve oldukça da memnunum. rom olarak da revos kullanıyorum ama dokunmatiği kendi kendine bozulunca ve arka kapağı da birkaç gün önce cortlayınca hiç hoş olmadı. ikinci el piyasasına da hiç güvenemiyorum en çok şüphe ettiğim batarya mevzusu. alacağım telefonun batarya durumu nasıl olur hiç emin değilim bu yüzden ikilemdeyim. yine ikinci el mi6 almayı düşündüm ama onda da ekran sürelerinden emin olamadım yine. bir kere havoc os kurmuştum sonra miuiye alıştığım için hemen geri dönmek istediğimde twrpde durduk yere büyük sorunlar yaşamıştım sonra aosp tabanlı romlara bir daha girmem demiştim 😀 ama lineage osu kurabilirdim tabii ki. şimdi dokunmatik sorunum da olduğu için kenri kendine basıyor sağa sola. bu yüzden hiç twrpye de girmek istemiyorum başıma iş açılır diye. n'apacaıımı bilmiyorum ya bu telefonları sıfır satan yer yok mudur hiç?

cmert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşku
Cihazım
S21 8-128
Konular
17
sifiri cok zor, bugune kadar hic rastlamadim. ben de bulamayinca full kutulu titiz kullanilmis 6/128 seramik versiyonu 2. el olarak aldim. bataryasi da yeni degismis orijinali ile. 6 saati gecen ekran suresi alabiliyorum su an.

titiz kullananlar genelde cihazin full kutu icerigini de sakliyor. bu sekilde ararsaniz mutlaka iyi bir cihaz denk gelir

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
sifiri cok zor, bugune kadar hic rastlamadim. ben de bulamayinca full kutulu titiz kullanilmis 6/128 seramik versiyonu 2. el olarak aldim. bataryasi da yeni degismis orijinali ile. 6 saati gecen ekran suresi alabiliyorum su an.

titiz kullananlar genelde cihazin full kutu icerigini de sakliyor. bu sekilde ararsaniz mutlaka iyi bir cihaz denk gelir
inşallah iyi bir cihaz bulurum ya bataryası üzmesin yeter cidden

Üst Alt