Yardım Mi6 yedek parça

Çetin60

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi9 se
Konular
22
Orijinal kamera satılan yer varmı yada Forumda satan varmı

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
N11 de vardı. Ya da çinden alabilirsiniz.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sahibinden sitesinden ana kartı arızalı, ekranı kırık vs cihaz alıp onun kamerasını alırsanız orijinal olur, diğer türlü muadil olur...

Oyla:

hardnrocker

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi6 6-64
Konular
8
Sahibinden sitesinden ana kartı arızalı, ekranı kırık vs cihaz alıp onun kamerasını alırsanız orijinal olur, diğer türlü muadil olur...

Sahibinden dahil hiç bir yerde ikinci el parça yok. Telefonun ikinci elleri ekranı bozuk olarak 700 gibi en aşağı.

Ben çinden alttaki parçayı aldım. Şarj boardu. Ürünün, hızlı şarj ve bilgisayar veri aktarımında sorun yok. Fakat kullandığım kulaklıktan olabilir, ses en kısık iken son ses çıkıyor. Kulaklığım 3.5" jak KZN ZSN Pro, UGreen dönüştürücü ile bağlıyorum telefona. Ayrıca kulaklığımın düğmeleri ileri, geri şarkı yapmıyor bu kart ile. Ben eski bordu bir şekilde tamir edip takmak zorunda kaldım. Çünkü çok müzik dinliyorum. Bu parçayı gümrük vergisi dahil, 150TL'ye satın aldım. Bana müzik önemli değil, ya da başka kulaklık uyabilir veya bluetooth kulaklık kullanıyorum diyen olursa satabilirim.
N11 gibi sitelerde 5-60TL'ye satılan kartlardan da aldım. Fakat onlar daha kötü. Ses hiç desteklemiyor. Hızlı şarj ise şanslıysanız çalışıyor. Bu arada Ali'den satın aldığım adresi de paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• DSC_0083.jpg
    DSC_0083.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 4
  • DSC_0082.jpg
    DSC_0082.jpg
    2,3 MB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt