Sahibinden sitesinden ana kartı arızalı, ekranı kırık vs cihaz alıp onun kamerasını alırsanız orijinal olur, diğer türlü muadil olur...
Kardeşime mi6 aldık kamerasınnda leke var kamerayı değiştirmek istiyorum ama orijinali bulamak zor olduğu için başak bir şekilde temizlenir mi
forum.miuiturkiye.net
Sahibinden dahil hiç bir yerde ikinci el parça yok. Telefonun ikinci elleri ekranı bozuk olarak 700 gibi en aşağı.
Ben çinden alttaki parçayı aldım. Şarj boardu. Ürünün, hızlı şarj ve bilgisayar veri aktarımında sorun yok. Fakat kullandığım kulaklıktan olabilir, ses en kısık iken son ses çıkıyor. Kulaklığım 3.5" jak KZN ZSN Pro, UGreen dönüştürücü ile bağlıyorum telefona. Ayrıca kulaklığımın düğmeleri ileri, geri şarkı yapmıyor bu kart ile. Ben eski bordu bir şekilde tamir edip takmak zorunda kaldım. Çünkü çok müzik dinliyorum. Bu parçayı gümrük vergisi dahil, 150TL'ye satın aldım. Bana müzik önemli değil, ya da başka kulaklık uyabilir veya bluetooth kulaklık kullanıyorum diyen olursa satabilirim.
N11 gibi sitelerde 5-60TL'ye satılan kartlardan da aldım. Fakat onlar daha kötü. Ses hiç desteklemiyor. Hızlı şarj ise şanslıysanız çalışıyor. Bu arada Ali'den satın aldığım adresi de paylaşıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir