Yardım Mi6-Yavaş Wifi Sorunu

9580

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selahattin
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Şubat 2018den beri sorunsuz kullandığım Mi 6 cihazımda ilginç bir wifi yavaşlığı sorunuyla karşı karşıyayım. Farklı wifilarda sorun yok, hatta mevcut wifi a bilgisayardan bağlanıp hotspot açıp telefonu ona bağladığımda da sorun yok. Wifi ı evde farklı cihazlar kullanıyor onlarda da sorun yok fakat ilginç bir çakışma var benim telefonumla bu modem arasında. Speedtestlerim 1mbit bile görmüyor (mevcut hız 35mbit)
İlginç bir şekilde uçak moduna alıp wifi ı açınca sorun çözülüyor ama telefon da hep uçak modunda kullanılmaz ki...
Sürüm: Kararlı 11.0.6.0 Global
Bluetooth: Kapalı
ISP:Ttnet
Şimdiden teşekkürler..

Antagonist35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi6,PocoX3 NFC
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
2
modemde 5 ghz varsa ona baglanin.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omurserap

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omur
Cihazım
Mi6
Konular
56
Hocam benimde mi 6 var modemde 5 GHz ile baglaniyormuşum ama bir yavaşlık olduğunu farkettim,sonra 5 ghzyi unut dedim, normal olan ile bağlandım sorun düzeldi,5 GHz ile watsapta resim gönderme uzun sürüyordu ,normal bağlantıya dönünce gayet hızlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani tam bilmiyorum bizim mi 6 lar 5 ghzyi destekliyormu,sanki desteklemiyor ,yada ben yanlış biliyorum,

9580

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selahattin
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benimde mi 6 var modemde 5 GHz ile baglaniyormuşum ama bir yavaşlık olduğunu farkettim,sonra 5 ghzyi unut dedim, normal olan ile bağlandım sorun düzeldi,5 GHz ile watsapta resim gönderme uzun sürüyordu ,normal bağlantıya dönünce gayet hızlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani tam bilmiyorum bizim mi 6 lar 5 ghzyi destekliyormu,sanki desteklemiyor ,yada ben yanlış biliyorum,
GHz kontrolünü nerden yaptınız şuan tek bildiğim uçak modunda wifi kullanınca canavar gibi çalışıyor.. uçak modu neyi değiştiriyor ki böyle oluyor buradan bi çözüme ilerleyebiliriz bence

Üst Alt