Yardım Mi6 yakınlık sensörü arızası lütfen yardım

Muratturhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10.0 kararlı
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar telefon da arama esnasında veya otomatik ışık açıp kapatmada bu sensör çalışmıyor çekirdek sürümü ne 4 -5 kere basıp test menüsü açıyorum orda proximity yazan bir kısım yok eskiden mi5s kullaniyodum onda vardı bunda yok ve room atma twp atmayı filan hiç birini bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz lütfen

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam pek anlamıyorum demişsiniz fakat çözüm için ya biraz olsun anlamanız ya da cihazınızı anlayan birine teslim etmeniz gerekli. Eğer cihazınız garantili ise servise gönderebilirsiniz. Garantili değil ise öncelikle bootloader kilidiniz açarak fastboot ile beta rom yükleyin, düzelmezse persist yüklemesi yapın. ( Rehber - Persist Nasıl Yüklenir? ) Eğer bu işlem sonrasında da düzelmez ise sorun donanımsaldır ve parça değişimi gereklidir diyebiliriz.

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam pek anlamıyorum demişsiniz fakat çözüm için ya biraz olsun anlamanız ya da cihazınızı anlayan birine teslim etmeniz gerekli. Eğer cihazınız garantili ise servise gönderebilirsiniz. Garantili değil ise öncelikle bootloader kilidiniz açarak fastboot ile beta rom yükleyin, düzelmezse persist yüklemesi yapın. ( Rehber - Persist Nasıl Yüklenir? ) Eğer bu işlem sonrasında da düzelmez ise sorun donanımsaldır ve parça değişimi gereklidir diyebiliriz.
Redmi Note 4 SD cihazımda bunu yaptım. MiUi 10 dan sonra olmaya başladı. zaman zaman sensör çalışmaması oluyor. Test menusunden baktığımda çalışıyor görünüyor ama çalışmıyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor.
Persist yaptım ama bir sonuç vermedi bende.

Oyla:

Muratturhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok teşekkür ederim ama yani bu telefondan. Anlayan kimse yok yanımda Ankara'dayım bende servise göndersem uzun sürecek bilemiyorum yani napsam

Oyla:

cemalcalp

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cemal
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
yukarıdaki sorunların tamamını yaşıyorum. arama esnasında arama ekleme, bekletmeye alma, görüşmeyi istem dışı kaydetme, not sayfasını açma vs.vs. olası tüm sorunları yaşıyorum.
mi6 sensör düzenli çalışmıyor (şuan hiç çalışmıyor). calibre ettim forumlarda bahsettiği gibi 0.0 değeri vardı çalışıyor görünüyordu. buna rağmen aramalarda sorun yaşamaya devam ediyorum.. şuan calibrasyon sayfasında 5.000305 sabit değerinde takıldı kaldı.
sadece sensörün ayarlarını sıfırlamak mümkün mü.
bu sorun nasıl çözülebilir.

Oyla:
Üst Alt