Yardım MI6 Wifi Hız Sorunu

• Konbuyu başlatan shuj
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 3K

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arkadaşlar internet hızım 25mbt fakat wifi ile bağlandığım da komik ve ilginç şekilde 0.50kb max 100kb çıkıyor. Bu yüzden de ne siteler doğru düzgün açılıyor nede İnternet gereken uygulamalar..mobil hızım 15mbt mobil de hiçbir sıkıntı yok ama bu wifi çok canımı sıkmaya başladı son zamanlarda. 30mb dosyayı indirmek eziyet oldu resmen. Nedir çözümü sebebi oluru dostlar?

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Temiz kurulum yaparak denediniz mi? Başka wireless modem/ap ile denediniz mi?

Oyla:

juventus18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mi6 seramik
Meslek
isletme lisans
Konular
9
Arkadaşlar internet hızım 25mbt fakat wifi ile bağlandığım da komik ve ilginç şekilde 0.50kb max 100kb çıkıyor. Bu yüzden de ne siteler doğru düzgün açılıyor nede İnternet gereken uygulamalar..mobil hızım 15mbt mobil de hiçbir sıkıntı yok ama bu wifi çok canımı sıkmaya başladı son zamanlarda. 30mb dosyayı indirmek eziyet oldu resmen. Nedir çözümü sebebi oluru dostlar?
Hocam iyi gunler, wifi bolumune girdiginde en alt bolumde baglanti turu bolumu var oradan yuksek hizi secerek dener misiniz?
İyi gunler.

Oyla:

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
üstad dün akşamki konuyu masaya yatırmışsın artık :) senin için aynı modeme bağlı (türkcell vınn wifi 4,5g) cihazımdan, hem uyumluluk hemde yüksek hız modunda denemeler yaptım.hız testi ve senin dün akşam yaptığın youtube da 1080p videolarda ekran görüntüsü aldım. resimleri bir incele istersen.uyumluluk modunda bile 1080p videolar baya önden ilerledi.yüksek hız modunda dahada hızlı ilerledi.ek olarak yüksek hız modundan randıman alabilmek için bağlanılan modem/ap nin 2.4g desteği olmasında fayda var. (resimleri yeniden boyutlandırarak attım)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstad dün akşamki konuyu masaya yatırmışsın artık :) senin için aynı modeme bağlı (türkcell vınn wifi 4,5g) cihazımdan, hem uyumluluk hemde yüksek hız modunda denemeler yaptım.hız testi ve senin dün akşam yaptığın youtube da 1080p videolarda ekran görüntüsü aldım. resimleri bir incele istersen.uyumluluk modunda bile 1080p videolar baya önden ilerledi.yüksek hız modunda dahada hızlı ilerledi.ek olarak yüksek hız modundan randıman alabilmek için bağlanılan modem/ap nin 2.4g desteği olmasında fayda var. (resimleri yeniden boyutlandırarak attım)

Emeğin için çok teşekkürler dostum gerçekten :) hızları çok çok iyi uyumluluk sa dahi video ilerlemesi çok iyi görünüyor. Yüksek hız modunu da deneyeceğim bakalım. Modem arayüzünden 2.4 ghz i aktif ettim o şekilde deneme yapacağım bende :)
[doublepost=1522942623,1522942463][/doublepost]
Hocam iyi gunler, wifi bolumune girdiginde en alt bolumde baglanti turu bolumu var oradan yuksek hizi secerek dener misiniz?
İyi gunler.

Anladım çok teşekkürler deneyip sonucu yazacağım iyi günler :)
[doublepost=1522944145][/doublepost]Uyumluluk yüksek hız vs hepsini denedim durum yine aynı 57mb app indircem kaç dakikadır bekliyorum şaka gibi. Wifi ağını 2.4 seçtim 5 seçtim hiç fark yok. Hız testinde 15 alıyor bu nasıl is yahu drunk~~

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-05-19-18-24-812_com.android.vending.png
    Screenshot_2018-04-05-19-18-24-812_com.android.vending.png
    289,8 KB · Görüntüleme: 17
Oyla:
Üst Alt