Yardım Mi6 Twrp'den Ota Update

ozguremek12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
4
Arkadaşlar iyi günler, twrp'den telefonuma global beta flaşlayıp yüklemeyi düşünüyorum. Sorum şu önümüzdeki hafta otadan update geldiğinde bunu indirip yükleyebilir miyim bir sorun olur mu? Yoksa siteden tüm romu indirip tekrar twrp'den flaşlamam mı gerekir? Sanırım redmi note 4 modelinin twrp'sinde buna özel bir ayar varmış ama bizimkinde var mı bilmiyorum sormak istedim.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Arkadaşlar iyi günler, twrp'den telefonuma global beta flaşlayıp yüklemeyi düşünüyorum. Sorum şu önümüzdeki hafta otadan update geldiğinde bunu indirip yükleyebilir miyim bir sorun olur mu? Yoksa siteden tüm romu indirip tekrar twrp'den flaşlamam mı gerekir? Sanırım redmi note 4 modelinin twrp'sinde buna özel bir ayar varmış ama bizimkinde var mı bilmiyorum sormak istedim.
Beta yı flaşlerseniz, haftaya betayı OTA'dan alırsınız ve sorun olmadan yüklersiniz

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rica ederim....ama bilinki, OTA bazen gecikebiliyor...o nedenle genelde perşembe akşamından linkler belli oluyor, ya o gün, yada cuma sabahları direk beklemeden indirip, TWRP üzerinden dirty flash bile yapabilirsiniz.....ama ben her şeye rağmen Full temiz bir kurulum tavsiye ederim...her ne kadar biraz daha zahmetli olsa da....

Oyla:
Üst Alt