Yardım Mi6 Twrp Sorunu

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
Değerli forum üyeleri ve hocalarım, bilgisi olanlardan fikirlerini bekliyorum..
-
Cihazımın kilidini geçen günlerde açtım, ilk olarak 3.1x mi neydi bir tane twrp attım ama dosyalarımı görmedi format yaptığımda bile, sonrasında Son sürüm official Twrp kurdum, o gördü firekformata gerek kalmadan, yalnız oda hatalı imiş, miuiPro denedim kaç kez denes3m de bootlogo da kaldı son olarak mavisular hocamın tamamen sıfırla baştan kur önerisinden sonra kurabildim romu, açıldı. Yalnız statusBar flaşladığımda yeniden başlatmadı , Dolby atmos kurmadı
Sonrasında Epic denedim ama ondada direk recovery e attı beni açılmadan, RR 7.1 rom denedim bootlogo da kaldı oda, sonrasında Twrp aradım sordum/soruşturdum aziztezcan hocamın kullandığı sağlam dediği twrp yi aldım ( ) yalnız bundada aynı sonuçları verdi, bunun dışında denediğim 1-2 twrp de de aynı şekilde.

Şuan aklımda olan, acaba önceki gibi tamamen temizleyip sıfırdan ( bu sefer sıkıntısız olan ) Twrp kurar isem sorunlarım çözülür ve istediğim gibi kullanabilirmiyim cihazı mı?

( İlgisi/bilgisi olan Twrp hakkında öneri Twrp varsa bekliyorum )

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bunu dene bide hocam cofface twrp.bunun menüsü biraz daha zengin

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu dene bide hocam cofface twrp.bunun menüsü biraz daha zengin

Denedim hocam, aslında buyuk ihtimalle sorunun twrp de olmadığını tahmin ediyorum baştan kurmam gerek gibi, verdiğinizi denedim ilk de dosyaları gördü bende rom deniyeyim dedim wipe leri yaptım EpicRom romu attım, herzmaanki gibi oldu yine tekrar re overy e attı yalnız kötü olan dosyalarımı artık görmüyor '( elimde pc de yok ve şuan hiçbirşey yapamıyorum

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam aslında böyle durumlar için herzaman bi flash bellek ve içinde enaz 3 rom olmalı ki yarı yolda kalmayalım.bence sen cihazı komple formatla ve sonra da eu beta 7.12.7 rom yükle ilk fırsatını bulduğunda. En sorunsuz yüklenen ve performansı harika bi romdur tavsiye ederim

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aslında böyle durumlar için herzaman bi flash bellek ve içinde enaz 3 rom olmalı ki yarı yolda kalmayalım.bence sen cihazı komple formatla ve sonra da eu beta 7.12.7 rom yükle ilk fırsatını bulduğunda. En sorunsuz yüklenen ve performansı harika bi romdur tavsiye ederim
Farklı custom romlar denemek isteğim, yoksa beta kullandım zaten çok, da dediğinizi yapacağım xiaomitool kullanırım dosyalarımı aldıktan sonra cihazı sıfırlayıp romu kurarım temizbir şekilde, ondan sonra üstüne sıkıntısız bir twrp, yapabilirsem eğer. Sonrasında düzelir cihaz heralde Epic/Rr vs. deneyeceğim olursa
-
Flash bellek olayı dediğiniz, cihaz böyle twrp de dosyaları görmez bir halde kaldığında vs. Otg ile flaşı bağlayıp düzeltebilirmiyiz, kasdettiğiniz bu ise bir ara otg kablosu ve bellek alırım

Oyla:
Üst Alt