- Adım
- İsa Kandemir
- Cihazım
- Etab5 - Mi6
- Konular
- 21
Değerli forum üyeleri ve hocalarım, bilgisi olanlardan fikirlerini bekliyorum..
-
Cihazımın kilidini geçen günlerde açtım, ilk olarak 3.1x mi neydi bir tane twrp attım ama dosyalarımı görmedi format yaptığımda bile, sonrasında Son sürüm official Twrp kurdum, o gördü firekformata gerek kalmadan, yalnız oda hatalı imiş, miuiPro denedim kaç kez denes3m de bootlogo da kaldı son olarak mavisular hocamın tamamen sıfırla baştan kur önerisinden sonra kurabildim romu, açıldı. Yalnız statusBar flaşladığımda yeniden başlatmadı , Dolby atmos kurmadı
Sonrasında Epic denedim ama ondada direk recovery e attı beni açılmadan, RR 7.1 rom denedim bootlogo da kaldı oda, sonrasında Twrp aradım sordum/soruşturdum aziztezcan hocamın kullandığı sağlam dediği twrp yi aldım (
Şuan aklımda olan, acaba önceki gibi tamamen temizleyip sıfırdan ( bu sefer sıkıntısız olan ) Twrp kurar isem sorunlarım çözülür ve istediğim gibi kullanabilirmiyim cihazı mı?
( İlgisi/bilgisi olan Twrp hakkında öneri Twrp varsa bekliyorum )
-
Cihazımın kilidini geçen günlerde açtım, ilk olarak 3.1x mi neydi bir tane twrp attım ama dosyalarımı görmedi format yaptığımda bile, sonrasında Son sürüm official Twrp kurdum, o gördü firekformata gerek kalmadan, yalnız oda hatalı imiş, miuiPro denedim kaç kez denes3m de bootlogo da kaldı son olarak mavisular hocamın tamamen sıfırla baştan kur önerisinden sonra kurabildim romu, açıldı. Yalnız statusBar flaşladığımda yeniden başlatmadı , Dolby atmos kurmadı
Sonrasında Epic denedim ama ondada direk recovery e attı beni açılmadan, RR 7.1 rom denedim bootlogo da kaldı oda, sonrasında Twrp aradım sordum/soruşturdum aziztezcan hocamın kullandığı sağlam dediği twrp yi aldım (
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
) yalnız bundada aynı sonuçları verdi, bunun dışında denediğim 1-2 twrp de de aynı şekilde.Şuan aklımda olan, acaba önceki gibi tamamen temizleyip sıfırdan ( bu sefer sıkıntısız olan ) Twrp kurar isem sorunlarım çözülür ve istediğim gibi kullanabilirmiyim cihazı mı?
( İlgisi/bilgisi olan Twrp hakkında öneri Twrp varsa bekliyorum )
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir