Yardım mi6 twrp 3.3.1.0 yükleme sonrası mount sorunu

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui v10 global beta 9.5.30
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Açık
selamınaleyküm,
xiaomitool v2 ile twrp3.3.1.0 yükledim. ardından reboot dediğimde mi ekranında sürekli reboot yapıyor. eu beta yüklemek istiyorum ancak twrp de mount diyince sd kartı görüyor ancak dosyayı kopyalamıyor. ne yapabilirim.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Format data şart...
Yüklemek istediğimiz romu ve magisk zip dosyasını pc ye atalım yada pc ye indirelim herşeyden önce.sonra cihazın ses açma+güç tuşuna 8-10 saniye basılı tutalım.twrp yüklendiyse açılması lazım.wipe menüsüne girip format data diyelim ve "yes" yazalım.(format data herşeyi siler söyleyim) format data yaptıktan sonra pc cihazı görür.rom ve magisk zip dosyasını pc den cihaza atalım. Sonra cihazdaki twrp den install deyip eu romu yükleyelim. Yükleme bittikten sonra geri twrp anasayfasına dönüp tekrar install diyelim ve bu sefer de magisk zip dosyasını yükleyelim. Yükleme işleri bittikten sonra wipe dalvik cache deyip sonra da reboot system diyelim ve cihazı açalım

Oyla:

mhmtsyk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
Mi6
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Format data şart...
Yüklemek istediğimiz romu ve magisk zip dosyasını pc ye atalım yada pc ye indirelim herşeyden önce.sonra cihazın ses açma+güç tuşuna 8-10 saniye basılı tutalım.twrp yüklendiyse açılması lazım.wipe menüsüne girip format data diyelim ve "yes" yazalım.(format data herşeyi siler söyleyim) format data yaptıktan sonra pc cihazı görür.rom ve magisk zip dosyasını pc den cihaza atalım. Sonra cihazdaki twrp den install deyip eu romu yükleyelim. Yükleme bittikten sonra geri twrp anasayfasına dönüp tekrar install diyelim ve bu sefer de magisk zip dosyasını yükleyelim. Yükleme işleri bittikten sonra wipe dalvik cache deyip sonra da reboot system diyelim ve cihazı açalım

hocam format data yaptım herşey silindi ancak pc cihazı gördüğü halde kopyala diyorum kopyalamıyor.

Edit: Tekrar tekrar format data yapınca düzeldi sorunsuz yükleme yaptım teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt