Yardım Mi6 telefonum mi yazısına kadar gelip resetliyor

uygun20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi note LTE
Meslek
anestezi
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miuı 10 global
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, bende yurtdışı mi6 cihazım Mİ ekranında kendini resetleyip duruyor. Bir buçuk yıldır kullandığım cihaz. Bazen açılıyor fakat 20 dk sonra veya bir iki gunsonra yine aynı şekilde kapanıp açılmaya başlıyor. Rom atılsa falan düzelir mi, sorun neden kaynaklanıyor olabilir??

sitedeki deneyimli arkadaşlardan ÜCRETLİ olarak, teamwiever ile bağlanarak bu sonurumu temelli olarak halledebilecek biri varsa iletişime gecebilirmi.
bootloader acik.
Telefon açıldığında gördüm twrp gitmiş
magisk gitmiş
ben denedim ama telefon kapalı olunca bunlari yukleyemedim

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Merhaba arkadaşlar, bende yurtdışı mi6 cihazım Mİ ekranında kendini resetleyip duruyor. Bir buçuk yıldır kullandığım cihaz. Bazen açılıyor fakat 20 dk sonra veya bir iki gunsonra yine aynı şekilde kapanıp açılmaya başlıyor. Rom atılsa falan düzelir mi, sorun neden kaynaklanıyor olabilir??

sitedeki deneyimli arkadaşlardan ÜCRETLİ olarak, teamwiever ile bağlanarak bu sonurumu temelli olarak halledebilecek biri varsa iletişime gecebilirmi.
bootloader acik.
Telefon açıldığında gördüm twrp gitmiş
magisk gitmiş
ben denedim ama telefon kapalı olunca bunlari yukleyemedim
cihaz fastboot modunda açılıyorsa mi flash ile global rom kurup o şekilde deneyebilirsiniz. kurulum yaparken flash all seçeneğini seçmeyi unutmayın bootloader kilitlenmesin eğer acemiyseniz team viewer ile kurabilirim global romu ücretsiz bir şekilde

Oyla:

uygun20

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi note LTE
Meslek
anestezi
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cihaz fastboot modunda açılıyorsa mi flash ile global rom kurup o şekilde deneyebilirsiniz. kurulum yaparken flash all seçeneğini seçmeyi unutmayın bootloader kilitlenmesin eğer acemiyseniz team viewer ile kurabilirim global romu ücretsiz bir şekilde
memnmun olurum hocam, evet daha önce rom atmadım. öğrenmiş olurum sayenizde

Oyla:
Üst Alt