- Adım
- İsa Kandemir
- Cihazım
- Etab5 - Mi6
- Konular
- 21
İyi pazarlar herkese, cihazım da son sürüm twrp ye sahibim kurduğumda şifre sıkıntısı olmadı normal bir şekilde açıldı wipe leri vs. Sorunsuz yapıyor, yalnız flaşlama da sıkıntılı hangi romu denesem açılmıyor, miuiPro yu attığımda miuiPro yazısında yani boot da kaldı cihaz 10dk beklesem de değişmedi, bir hocam dan tamamen cihazı temizle önerisinden sonra denediğimde açıldı rom ancak, üstüne dolbyatmos flaşlamaya çal8ştığımda copying filesfiles kısmında takılı kaldı , statusBar XL flaşlarken yeniden başlatılacak kısmında takılı kaldı kendim manuel açtım cihazı, EpicRom denedim onda ise direk Recovery attı, RR romu denedim 7.1 olan, ondada boot da kaldı,
-
En basitinden kendisinden backup aldığım stock beta romu dahi geri yüjlediğimde açmadı. Mi6 da bilgisi olan kişilerden öneri bekliyorum, sıkıntısız bir Twrp varmı kullandığınız?
-
En basitinden kendisinden backup aldığım stock beta romu dahi geri yüjlediğimde açmadı. Mi6 da bilgisi olan kişilerden öneri bekliyorum, sıkıntısız bir Twrp varmı kullandığınız?