Yardım Mi6 Sorunsuz Twrp

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
İyi pazarlar herkese, cihazım da son sürüm twrp ye sahibim kurduğumda şifre sıkıntısı olmadı normal bir şekilde açıldı wipe leri vs. Sorunsuz yapıyor, yalnız flaşlama da sıkıntılı hangi romu denesem açılmıyor, miuiPro yu attığımda miuiPro yazısında yani boot da kaldı cihaz 10dk beklesem de değişmedi, bir hocam dan tamamen cihazı temizle önerisinden sonra denediğimde açıldı rom ancak, üstüne dolbyatmos flaşlamaya çal8ştığımda copying filesfiles kısmında takılı kaldı , statusBar XL flaşlarken yeniden başlatılacak kısmında takılı kaldı kendim manuel açtım cihazı, EpicRom denedim onda ise direk Recovery attı, RR romu denedim 7.1 olan, ondada boot da kaldı,
-
En basitinden kendisinden backup aldığım stock beta romu dahi geri yüjlediğimde açmadı. Mi6 da bilgisi olan kişilerden öneri bekliyorum, sıkıntısız bir Twrp varmı kullandığınız?

aziztezcan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz Tezcan
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
29
Öneriyorum mi6 için

Oyla:

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Bende bunu kullaniyorum sorunsuz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aziztezcan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz Tezcan
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
29
eğer ki coffe falan deneyecekseniz ben denediğimde twrp de yavaşlık takılma vardı sevmedim şuana kadar kullandığım twrplerden en hoşuma giden sorunsuzu di

Oyla:

ScoRPioN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa Kandemir
Cihazım
Etab5 - Mi6
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer ki coffe falan deneyecekseniz ben denediğimde twrp de yavaşlık takılma vardı sevmedim şuana kadar kullandığım twrplerden en hoşuma giden sorunsuzu di
Tamam yakın zamanda deneyip sonucu nu yazarım.

Cihazdaki dosyaaları direk görüyormu peki ? Çünkü elimde PC yok şuan ve görmez de rom atarken wipe yaptıktan sonra elimde boş olarak kalır sa, tekrar twrp atamam. ( Dün xda dan redWolf diye bir twrp denedim onda böyle oldu çünkü ,ilk başta gördü wipe yaptım ondan sonra reboot recovery yaptım romu atacaktım baktım dosyaları görmüyor, zar zor PC buldum eski twrp mi attım )

Oyla:

aziztezcan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz Tezcan
Cihazım
Xiomi mi 6
Konular
29
O sorunu bende yaşadım bu twrpde o sorunla karsılasmadim hocam ama bilemiycem tabi

Oyla:
Üst Alt