Yardım Mi6 ses ve güç tuşu sorunu telefonu kullanamiyorum

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
Merhaba arkadaslar, mi6 kullaniyorum ve güç tuşu calismiyordu yaklasik 1 aydir. Simdi ses kisma.tuşuda calismiyor ve takili kalmiş gibi surekli sesi kisiyor. Bazen düzgün hale geliyor, butun tuslar calisiyor. Cogunluk olarak sesi kisiyor ve ses düzey çubugu ekranda kaliyor. Kilit ekranindayken ise ekrani uyandirip duruyor. Yan tuşlari iptal etmek istedim ve bir program buldum fakat bu sefer de erisebilirlik izini veremiyorum. Lutfen yardim edin telefondan sogudum.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
bu problemi herhangi bir telefonlada yasayabilirdiniz bizde mi 6 kullaniyoruz ama bu sorunlar yok sanirim hasar falan almis bu tip donanimsal sorunlarda forumda yardim goremezsiniz pek en dogrusu servise götürmeniz
Merhaba arkadaslar, mi6 kullaniyorum ve güç tuşu calismiyordu yaklasik 1 aydir. Simdi ses kisma.tuşuda calismiyor ve takili kalmiş gibi surekli sesi kisiyor. Bazen düzgün hale geliyor, butun tuslar calisiyor. Cogunluk olarak sesi kisiyor ve ses düzey çubugu ekranda kaliyor. Kilit ekranindayken ise ekrani uyandirip duruyor. Yan tuşlari iptal etmek istedim ve bir program buldum fakat bu sefer de erisebilirlik izini veremiyorum. Lutfen yardim edin telefondan sogudum.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladim hocam, yardim konusunda erisebilirlik izinlerine nasil izin verebilirim? Ses kisma tusunu inaktif etsem yeterli servise gonderene kadar.

Oyla:

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
kullandiginiz uygulamayi yuklediginizde calisabilmesi icin sizi erisebilirlik ayarina yönlendiriyor olmasi gerek diger türlü görmeden bişey demek zor

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
İzin vermeye calistigimda boyle bir hata aliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-07-24-01-44-24-381_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-07-24-01-44-24-381_com.android.settings.png
    165,4 KB · Görüntüleme: 80
Oyla:

35kurban

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Kardeşim benzer bir şey başıma geldi. Denizde teli kuma gömdüm video çektim dönüşte Bluetooth kulaklık ile oyun oynadım birden ses kısma takılı kaldı, ne ses açabiliyorum nede telefonu açıp kapatamıyorum. Sonra uzun bastım bu kez fastboot yapıyor, ses açma ile basınca normal açıldı anladımki yazılımsal değil. Eğer bu şekil bir sorun yaşıyorsan bir fön makinesi ile telefonun arka kapağını ısıtıp aç ince bir meyve bıçağı ile nazikçe aç. Sol kısımda ses tuşları var cımbız yardımı ile plastik ince bir parça var onu al, sonra ses kısma ve güç tuşu arasında metal bir parça var cımbızla çıkart, ses ve güç tuşunu üstten çek çıkar ama nasıl çıkardığında bak ters koyarsan girmez, oraya fön makinesi ike ısı uygula fazla değil ama tekrar takıp dene, benimki çok şükür düzeldi.

Oyla:

Arthur61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
mi6
Konular
4
Aynı sorun bendede var bu gün başladı, servise yollasam kesin kullanıcı hatası derler. İçini acmayada üşeniyorum.

Oyla:

Antebrachii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tolga
Cihazım
Mi6
Konular
3
arkadaşlar sorunu çözdüm. ses kartı eziliyormuş. aliexpressten yaklasık 5-6 tane aldım. telefonun arkasnı da açtım. bir sorun kalmadı fakat su anda mi8 kullanıyorum.

Oyla:

faruk baran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Faruk Baran
Cihazım
Mi 6
Konular
0
arkadaşlar sorunu çözdüm. ses kartı eziliyormuş. aliexpressten yaklasık 5-6 tane aldım. telefonun arkasnı da açtım. bir sorun kalmadı fakat su anda mi8 kullanıyorum.
Merhabalar,yaklaşık 3 hafta önce ikinci el Mi 6 cep telefonu aldım.Satan kişiyle yasal sözleşmemizi yaptık.Telefonun 20.12.2019'a kadar Evo Bilişim'den ithalatçı garantisi var.Ben de sizinle aynı sorunları yaşıyorum.Telefonu hiç düşürmedim,cebimde taşırken bile aynı cebe başka bir nesne koymuyorum.Fakat arada güç tuşu çalışmıyor ve ses kısma tuşu sürekli takılı kalıyor.Ses arttırma tuşunda sıkıntı yok.Sizce garantiye vermeli miyim yoksa kendim mi çözmeliyim? Kendim çözebilecek imkânlarım var. Bir de bahsetmiş olduğunuz ses kartı,fiziksel tuşların dizili olduğu ince bölüm mü yoksa bildiğimiz pc'lerdeki gibi bir kart mı? Nasıl bir şey olduğunu anlatırsanız sevinirim. Link de verebilirsiniz.Başka tavsiyelere de açığım...

Oyla:

galata7788

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Savsır
Cihazım
Mi 9
Meslek
Öğretmen
Konular
1
Kardeşim benzer bir şey başıma geldi. Denizde teli kuma gömdüm video çektim dönüşte Bluetooth kulaklık ile oyun oynadım birden ses kısma takılı kaldı, ne ses açabiliyorum nede telefonu açıp kapatamıyorum. Sonra uzun bastım bu kez fastboot yapıyor, ses açma ile basınca normal açıldı anladımki yazılımsal değil. Eğer bu şekil bir sorun yaşıyorsan bir fön makinesi ile telefonun arka kapağını ısıtıp aç ince bir meyve bıçağı ile nazikçe aç. Sol kısımda ses tuşları var cımbız yardımı ile plastik ince bir parça var onu al, sonra ses kısma ve güç tuşu arasında metal bir parça var cımbızla çıkart, ses ve güç tuşunu üstten çek çıkar ama nasıl çıkardığında bak ters koyarsan girmez, oraya fön makinesi ike ısı uygula fazla değil ama tekrar takıp dene, benimki çok şükür düzeldi.
Dediğin gibi yaptım oldu hocam çok sağ ol

Oyla:
Üst Alt