Yardım Mi6 ses paneli kendi kendine ekrana gelip duruyor

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
Mi6 telefonda 8.9.6 miui10 eu rom kullanıyorum. Önceki sürümlerde de aynı sorunu yaşadım. Ses paneli kendi kendine ekrana gelip duruyor ve sesi kısmış olsam da hep tekrar en üst seviyeye kendi kendine geliyor.
Mevzuyu izah etmek Ör olacağından ekran videosu aldım.
Bir çözümü var mıdır? Donanımsal olarak fiziksel tuşlara da açıp baktım herhangi bir olumsuz durum göremedim.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
Acaba Söküp Baktığınızda Tuşlarda Dışarıda Değilde İçeride Örneğin; Lehimler'de, Lehim Yapılan Flex Kabloda Problem Olabilir mi?

Oyla:

Skywriter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acaba Söküp Baktığınızda Tuşlarda Dışarıda Değilde İçeride Örneğin; Lehimler'de, Lehim Yapılan Flex Kabloda Problem Olabilir mi?

O denli iç kısımlara bakma şansım olmadı. Sadece kapağı çıkarıp vidaları söküp bakabildim. Komple kasadan çıkarmak lazım sanırım net bakabilmek için. Ona da cesaret edemem. Donanımsal mıdır sizce?

Oyla:

efecepni

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe Çepni
Cihazım
Redmi 7A
Konular
11
O denli iç kısımlara bakma şansım olmadı. Sadece kapağı çıkarıp vidaları söküp bakabildim. Komple kasadan çıkarmak lazım sanırım net bakabilmek için. Ona da cesaret edemem. Donanımsal mıdır sizce?
Belki Yazılımsal'da Olabilir Temiz Kurulum Yapmayı Denediniz mi Denediyseniz Ve Sonuç Alamadıysanız Servise Gönderin.
Keşke İçini Açmadan İlk Buraya Yazsaydınız.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Bu tıpkı geri tuşunun kendi kendine basma şikayeti vardı onuna benziyor ve çok büyük ihtimal donanımsal gibi geldi bana

Oyla:
Üst Alt