Yardım Mi6 şarj sorunu

Melike77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melike
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Xiaomi mi6 kullanicisiyim yaklaşık 1 buçuk aydır. Telefon ilk 2 hafta şarj konusunda harikaydı, hiç bir şekilde hızlı şarj düşmesi falan yaşanmıyordu ve %50 şarjla günü bitiriyordum. Şimdi ise telefonu kullanmadığım halde %30 sarj düşümü oluyor. Kullandığım zaman ise su gibi akıp gidiyor. Neden kaynaklanıyor acaba?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Çok fazla bekleme süresi almak iyi değil ne kadar bekleme süresi alıyorsun mesela 2 gün civarı bekleme süresi alıyorsan kullanınca bir anda hemen düşmesi normal ama 15-20 saat civarında bekleme süresinde hemen düşmemesi lazım biraz bence kernelde etkili bu konuda.

Oyla:

Melike77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melike
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fazla bekleme süresi almak iyi değil ne kadar bekleme süresi alıyorsun mesela 2 gün civarı bekleme süresi alıyorsan kullanınca bir anda hemen düşmesi normal ama 15-20 saat civarında bekleme süresinde hemen düşmemesi lazım biraz bence kernelde etkili bu konuda.
Bekleme süresini nasıl alıyoruz yada nasıl yapıyoruz onu bilmiyorum. Acemiyim bilmiyorum pek
[doublepost=1519650541,1519650419][/doublepost]
Pil tasarrufu açık olduğu halde su gibi akıp gidiyor. Çözemedim anlayamadim

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Pil grafiğini ekran görüntüsü olarak at mesela bekleme süresi demek cihaz bugün şarja koydun bir daha 36 saat sonra şarja taktın bu demek 1.5 gün 36 saat örnek verdim :)

Oyla:

Melike77

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melike
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pil grafiğini ekran görüntüsü olarak at mesela bekleme süresi demek cihaz bugün şarja koydun bir daha 36 saat sonra şarja taktın bu demek 1.5 gün 36 saat örnek verdim :)
[doublepost=1519654669,1519654638][/doublepost]
Ekran görüntüsü nasıl atılacak hiç bir fikrim yok malesef

Oyla:
Üst Alt