Yardım Mi6 şarj almıyor

Halil Yolcu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.3.0
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Herkese iyi günler. Mi6 cihazım var. 10-15 günden beri telefonu şarj cihazına (orijinal) takıyorum 4-5 saniye şarj oluyor. Sonra şarj kesiliyor. Telefonu yeniden başlatınca sorun düzeliyor. Bazen yeniden başlata basınca telefon kapanıp açılmıyor. Android 9PKQ1 ve mui 11.0.3.0 kararlı yüklü. Telefonu sıfırladım ancak sorun düzelmedi. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Yardım lütfen.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Sorun yazılımsal gibi çünkü yeniden başlatınca düzeliyormuş. Cihazın bootloader kilidi açık ise mi flash ile sıfırdan rom kurulumu yapın . Nasıl yapıldığı hakkında konular var forumda.

Oyla:

aselkom24

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Esnaf
Konular
19
sorunun yazılımsal olduğunu anlamak için cihazı kapalı konuma getirip şarja takın eğer sorunsuz bir şekilde şarj oluyorsa romu tekrar flashlarsanız sorununuz düzelecektir.

Oyla:

Halil Yolcu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yazılımsal gibi çünkü yeniden başlatınca düzeliyormuş. Cihazın bootloader kilidi açık ise mi flash ile sıfırdan rom kurulumu yapın . Nasıl yapıldığı hakkında konular var forumda.
Garantinin dolmasına 40 gün var. Servise vereyim diyorum. Yardım için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorunun yazılımsal olduğunu anlamak için cihazı kapalı konuma getirip şarja takın eğer sorunsuz bir şekilde şarj oluyorsa romu tekrar flashlarsanız sorununuz düzelecektir.
Evet kapalıyken şarj oluyor

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Garantinin dolmasına 40 gün var. Servise vereyim diyorum. Yardım için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet kapalıyken şarj oluyor

Tabi garanti devam ediyorsa en iyi tercih servis. Rica ederim.

Oyla:
Üst Alt