- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 11
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Yok
- Telefon Modeli
- Mi6
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba; Mi6 cihazıma EU rom yüklemek için forumdaki rehberden adımları izliyordum.
1- Öncelikle rom dosyamızı
2-TWRP recoveryimizi açalım.
3-Twrpden wipe ->advanced wipe (dalvik cache,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında romu telefona atıp install kısmından bulup alttaki sürgüyü çekiyoruz.
Bu adıma kadar geldim fakat rom telefona atılmıyor bilgisayardan kopyalanmıyor bu şekilde kaldı cihaz. format data yaptığım için twrp harici hiçbirşey açılmıyor da.
Ne yapmam gerekiyor bilenlerin yardımı için şimdiden teşekkür ederim.
1- Öncelikle rom dosyamızı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
elim ve bilgisayara atalım.2-TWRP recoveryimizi açalım.
3-Twrpden wipe ->advanced wipe (dalvik cache,cache,system,data) seçeneklerini seçip alttaki sürgüyü çekin. Ardından tekrar wipe kısmından format data deyip yes yazıyoruz. Geri gelip reboot ->recovery diyoruz twrp yeniden başlıyor. Sonrasında romu telefona atıp install kısmından bulup alttaki sürgüyü çekiyoruz.
Bu adıma kadar geldim fakat rom telefona atılmıyor bilgisayardan kopyalanmıyor bu şekilde kaldı cihaz. format data yaptığım için twrp harici hiçbirşey açılmıyor da.
Ne yapmam gerekiyor bilenlerin yardımı için şimdiden teşekkür ederim.