Yardım Mi6 performans düşüklüğü

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
Arkadaşlar telefonuma geçen hafta rom attım Eu Beta son sürüm (9.12.19) . Her şeyi doğru yaptığıma eminim ( forumdaki konudan rom atma bilgim var ). Ama nedense bu romu attıkdan sonra telefonumda performans kaybı görneye başladım ve pil eskisinden daha çok harcanmaya başladı. Yeniden rom atsam düzelme şansı var mı sizce ? Yoksa cihaz artık yaşlanmaya mı başladı. ( Bataryayı değiştirmek istiyorum ama orjinal kadar kaliteli bulabilirmiyim emin değilim. )

Ketrp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali E
Cihazım
Mi6
Konular
3
3 gün önce ben de (9.12.19) EU betayı kurdum. Öncesinde miui 10.2.1 eu stabil vardı. Bataryadan Bi şikayetim yok ama performans düşüklüğü ve takılmalar çok bariz. Diğer güncelleme ile gitmezse başka rom deneyeceğim.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Masik Rom öneririm Batarya Konusunda üstüne yoktur. Eğer tabi sizin cihaz için varsa :)

Oyla:

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Ben mi5 eşim mi5s kullanıyor. Telefonlar miui 10 dan sonra dikiş tutmadı. Eu rom kullanıyoruz her rom yükledikten sonra performans artar diye beklerken malesef
performans düşmeleri ve takılmalar devam etmekte.Eski versiyonlara dönmekte istemiyorum, son çare olarak Aosp tabanlı rom kurdum telefon kendine geldi donma ve takılma yok aksine ekstra bir hızlanmada var. Miui arayüzünü çok seviyorum geçişte çok zorlandım ama donmalar ve takılmalar beni mecbur bıraktı.

Oyla:

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masik Rom öneririm Batarya Konusunda üstüne yoktur. Eğer tabi sizin cihaz için varsa :)
Maalesef mi6 için yok kendi sitesinde vs bulamadım.
3 gün önce ben de (9.12.19) EU betayı kurdum. Öncesinde miui 10.2.1 eu stabil vardı. Bataryadan Bi şikayetim yok ama performans düşüklüğü ve takılmalar çok bariz. Diğer güncelleme ile gitmezse başka rom deneyeceğim.

Aynı şekilde bende rom arayışı devam edicek galiba.

Oyla:

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Arkadaşlar telefonuma geçen hafta rom attım Eu Beta son sürüm (9.12.19) . Her şeyi doğru yaptığıma eminim ( forumdaki konudan rom atma bilgim var ). Ama nedense bu romu attıkdan sonra telefonumda performans kaybı görneye başladım ve pil eskisinden daha çok harcanmaya başladı. Yeniden rom atsam düzelme şansı var mı sizce ? Yoksa cihaz artık yaşlanmaya mı başladı. ( Bataryayı değiştirmek istiyorum ama orjinal kadar kaliteli bulabilirmiyim emin değilim. )

Pil optimizasyonu yapıp cihazı restart yapın ve 1 hafta o şekilde kullanın belki çözüm olmayabilir ama sorunlarınızın cevabı olabilir

Oyla:

Ketrp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali E
Cihazım
Mi6
Konular
3
Ben de aynı sorundan muzdaribim V11.0.2.0 EU stabile geçtim. Düzelene kadar stabil sürümde kalmayı düşünüyorum.

Oyla:

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynı sorundan muzdaribim V11.0.2.0 EU stabile geçtim. Düzelene kadar stabil sürümde kalmayı düşünüyorum.
Suan bendede aynı rom var üstüne bide Fde.Ai kurdum akıcılık gerçekten çok arttı. Beta düzelene kadar burdan devam..

Oyla:

Ketrp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali E
Cihazım
Mi6
Konular
3
Suan bendede aynı rom var üstüne bide Fde.Ai kurdum akıcılık gerçekten çok arttı. Beta düzelene kadar burdan devam..
Fde.ai yükledikten sonra herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu?

Oyla:

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
Fde.ai yükledikten sonra herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu?

Hayır hiç bir ayar yapılmıyo. Zaten yükledikten sonra yeniden başlatıp telefon titrediğinde devrede olduğunu anlarsınız.

Oyla:
Üst Alt