mi6 özellik harika

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
selam her keze 15.07.2017 de cepport dan mi6/64 Black aldım şu ana denk tek sorun yaşamadım kesinlikle alına bilir bir cihaz hız özellik donamım harika

Garantide garanti deyip duranlar için yazıyorum özelden mesaj ararlarsa resmini atarım ürünün birçok kişi bilirki lg g3 ve lg g4 kronik sorunları vardı sim kart anakart ve ekran gibi servis bozulan lg g4 cihazımı sim kart okumayan cihazımı yapamdı 300 tl istedi kullanıcı hatası diye lehim ler kopmuş ısınmadan dolayı kullanıcı hatası demiş alın garanti daha 8 ay var yapmadılar elektronik şans işi bozulur yada bozulmaş türkiye garantide olsa yapmayacak servis yapmaz takılmayın şu garanti meselesine

halil darılmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil darılm
Cihazım
mi5s
Konular
2
bende yaklaşık 3 4 ay önce mi5s aldım telefon yakın zaman önce kendiliğinden kapandı. dedik brick oldu galiba diye ama rom attım pil çıkarttım taktım olmadı en son tamirciye götürdüm mecburen garantisi olmadığından oradan aldığım yanıt emmc arızası olduğu ve parça bulması sıkıntı olduğu. şuanda telefon ölü olarak yatıyor tamir edecek yerde bulamıyorum bu arızayı. yani teknoloji şans meselesi eyvallah ama verdiğin paraya acıyorsun işte bir yandanda.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
bende yaklaşık 3 4 ay önce mi5s aldım telefon yakın zaman önce kendiliğinden kapandı. dedik brick oldu galiba diye ama rom attım pil çıkarttım taktım olmadı en son tamirciye götürdüm mecburen garantisi olmadığından oradan aldığım yanıt emmc arızası olduğu ve parça bulması sıkıntı olduğu. şuanda telefon ölü olarak yatıyor tamir edecek yerde bulamıyorum bu arızayı. yani teknoloji şans meselesi eyvallah ama verdiğin paraya acıyorsun işte bir yandanda.
Hocam teli nerden kimden aldın?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
selam her keze 15.07.2017 de cepport dan mi6/64 Black aldım şu ana denk tek sorun yaşamadım kesinlikle alına bilir bir cihaz hız özellik donamım harika

Garantide garanti deyip duranlar için yazıyorum özelden mesaj ararlarsa resmini atarım ürünün birçok kişi bilirki lg g3 ve lg g4 kronik sorunları vardı sim kart anakart ve ekran gibi servis bozulan lg g4 cihazımı sim kart okumayan cihazımı yapamdı 300 tl istedi kullanıcı hatası diye lehim ler kopmuş ısınmadan dolayı kullanıcı hatası demiş alın garanti daha 8 ay var yapmadılar elektronik şans işi bozulur yada bozulmaş türkiye garantide olsa yapmayacak servis yapmaz takılmayın şu garanti meselesine
Hocam ben pek anlayamadım konuyu

halil darılmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil darılm
Cihazım
mi5s
Konular
2
istanbulda semers iletişim diye biryerden aldım malesef.

halil darılmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil darılm
Cihazım
mi5s
Konular
2
Götür oraya anlat derdini?

oraya götürdüm 10 15 gün içinde olsa değişirdik ama şuanda telefona ne yaptın bilemeyiz istersen ücretli olarak yaparız dediler mecburen tamam yapın dedim onuda yapamadılar verdiler telefonu elime hadi yoluna dediler garantisiz olunca birşey de diyemiyorsun.

halil darılmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil darılm
Cihazım
mi5s
Konular
2
geçmiş olsun en azından bir evo veya delta garantili alsa idiniz tüketici haklarına başvurup iade alabilirdiniz,
doğru diyorsun ama telefonu aldığımda mi5s için türkiye garantisi yoktu hiç bir yerde mi5 garantili vardı bende üstteki arkadaş gibi gatanti sorun değil deyip aynı fiyata üst modelini alırım dedim başıma bu geldi işte.

Dreamer2

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şehmuz
Cihazım
mi 5s
Konular
0

Nereden lg aldiniz bilmiyorum ama g3 u kendime bir kardesime g4 birine g2 almias biri olarak g4 bootlop oldu cihaz degisti g2 sim kart hatasi verdi yerine g4 yolladilar g3 u kasa catlagi vardi gotursum yaninda ekrani komple degistirsiler. Bugun kalkip garanti soyle gereksiz boyle gereksiz demek gercekten emek ister. G3 3 yil oldu halen catir catir calisiyo. Maksadim lg yi savunmak degil garantili urunun avantaji. Cepport tan aldiginiz da delta garantili.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt