Soru Mi6 Otomatik başlatma

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba arkadaşlar, mi 6 da şarjın çabuk bitmesinin en önemli faktörlerinden biri arka planda otomatik çalışan veya bizim izin verdiğimiz uygulamalar. Merak ettiğim konu şu ki ; bildirim almak için o uygulamayı otomatik başlat seçeneğini işaretliyoruz ve uygulama arka planda çalışmaya devam ediyor. Otomatik başlatma izni vermeden sorunsuz bildirim alınabilirmi. Bu olursa ciddi şarj ve açık kalma süresi uzayacaktır. Bu konuda varmıdır yapılabilecek birşeyler...

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Otomatik başlatma izni vermezseniz RAM temizlendiği zaman uygulama kapanır ve kendiliğinden açılmaz bu yüzden bildirimler gelmez . Bu tüm cihazlarda böyledir . En azından MIUI bize hangi uygulamaların otomatik başlatılacağını , arka planda çalışacağını soruyor her cihazda bunun ayarı yok.

Son düzenleme:
Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Otomatik başlatma izni vermezseniz RAM temizlendiği zaman uygulama kapanır ve kendiliğinden açılmaz bu yüzden bildirimler gelmez . Bu tüm cihazlarda böyledir . En azından MIUI bize hangi uygulamaların otomatik başlatılacağını , arka planda çalışacağını soruyor her cihazda bunun ayarı yok.
tam bi telefonlardan anlayanların tercihi XIAOMI

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt