Yardım mi6 ön kamera ayar sorunu

Beyazsavasci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilal
Cihazım
mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 10.0
Telefon Modeli
mi6
Bootloader Kilidi
Kapalı
telefonla ön kameradan resim cektikten sonra, telefon resmi kaydederken ekran ışığını arttiriyor. kamerada gördüğüm şekilde kaydetmiyor.

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Hdr desteği varsa bunu kapatmanız gerekli hocam kameranın üst kısmında hdr yazar onu kapatırsanız belki çözüm olabilir.

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
on kamerayi kisminda hdr seçenegi yok. sadece arka kamera icin var

hocam o halde telefon o anda gelen ekran ışığı sebebiyle ekran için otomatik kontrast ayarı yapıyor olabilir.Aslında fotoğraf normal çekimdir fakat siz ekranın kontrast ayarı değiştiğinden o şekilde görüyor olabilirsiniz.Bilgisayara attığınızda da mı farklı şekilde görünüyor yoksa sizin çektiğiniz gibi mi ?

Oyla:

Beyazsavasci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bilal
Cihazım
mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o halde telefon o anda gelen ekran ışığı sebebiyle ekran için otomatik kontrast ayarı yapıyor olabilir.Aslında fotoğraf normal çekimdir fakat siz ekranın kontrast ayarı değiştiğinden o şekilde görüyor olabilirsiniz.Bilgisayara attığınızda da mı farklı şekilde görünüyor yoksa sizin çektiğiniz gibi mi ?
şimdi cekmek için ön kamerayı açınca guzel gösteriyor ekranda, cektigim zamanda kaydedince aynı goruntu olmuyor. bilgisayarda da telefona kaydedildigi gibi gözüküyor.

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
şimdi cekmek için ön kamerayı açınca guzel gösteriyor ekranda, cektigim zamanda kaydedince aynı goruntu olmuyor. bilgisayarda da telefona kaydedildigi gibi gözüküyor.

Anladım kamera ayarlarınızı kontrol eder misiniz? Fotoğraf çekim kalitesi gibi bir ayar bulunuyor olabilir ve siz bunu değiştirmiş olabilirsiniz.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
telefonla ön kameradan resim cektikten sonra, telefon resmi kaydederken ekran ışığını arttiriyor. kamerada gördüğüm şekilde kaydetmiyor.
Merhaba hocam öncelikler kamera ayarları bölümünde
"yetersiz ışıklı fotoğrafların parlaklığını otomatik olarak arttır" seçeneğini işaretli ise bunu kapatmanızı öneriyorum
Bu bölüm normal ise kamera ayarlarını en altta bulanan bölümden "varsayılana sıfırla" yolunu deneyin. Yine sonuç alınamıyorsa
Ön kamera açıkken ortada bulunan yüz güzellik modunu kapatın, yüz güzellik bölümündeki gelişmiş ayarlar bölümünden hepsinin (ince, büyük gözler, ton, pürüzsüz) seviyesinin kapalı olduğuna emin olun
Bu yollardan başka aklıma birşey gelmedi

Oyla:
Üst Alt