Yardım Mi6 - Mobil Veri Kotanız Tükendi

rkuyuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
mi6
Konular
1
Başlıkta belirttiğim uyarıyı bugün aldım ve cihaz internette bulduğum birçok çözüm yolunu denememe rağmen mobil veriyi kullanamıyorum. Bu sorunla karşılaşanlar var mı yada çözüm yolunu bulan var mı? Cihazı garantiye mi yollamalıyım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Başlıkta belirttiğim uyarıyı bugün aldım ve cihaz internette bulduğum birçok çözüm yolunu denememe rağmen mobil veriyi kullanamıyorum. Bu sorunla karşılaşanlar var mı yada çözüm yolunu bulan var mı? Cihazı garantiye mi yollamalıyım? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
"Ayarlar- Mobil ağlar - Veri planını ayarla" kısmından veri planını kendi internet paketinize göre ayarlamayı denediniz mi ?

Oyla:

rkuyuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir çok denemeyi yapıyorum fakat düzelmiyor. Turkcell kullanıyorum 1 yıldır ilk defa başıma gelen bi olay. Kota sorunum yok. Lakin biraz önce farklı bi operatöre ait simkart taktım mobil veriye izin verdi. Kendi sim kartımı takıyorum. İki üç saniye açıyor geri kapatıyor. İlginç yani.

Oyla:

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Turkcell'in uygulamasını indirip ayarlarınızı gözden geçirdiniz mi ? yada sim kartı başka telefondan denediniz mi ?

Oyla:

kueens

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
mi5
Konular
9
forumda konusu var , benim de başıma geldi çözüme ordan bakmıştım , ayarlar da ağ ayarlarını sıfırla diye bir seçenek var onu yapıyosun sonra telefonu kapatı ptekrar açılıyosun düzeliyor. yazılımsal bir problem olması lazım, faturanla kotanla falan hiç alakası yok , dediğimi dene olmazsa aynı işlemden sonra bi de yeniden başlatmayı dene kapatıp açmak yerine , bazen böyle düzeliyor

Oyla:

rkuyuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep
Cihazım
mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler akşamdan beridir reset dışında tüm yolları denedim ve hiç bir sonuç alamadım. Sim kart başka telefonda gayet güzel çalışıyor. Yine de sabah farklı bi Turkcell hat takıp deneyeceğim. Eğer sonuç alamazsam format atacağım yine alamazsam garanti yolu görünecek. Yada hattı Turkcell den taşıyacağım.

Oyla:

kueens

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
mi5
Konular
9
Cevaplarınız için teşekkürler akşamdan beridir reset dışında tüm yolları denedim ve hiç bir sonuç alamadım. Sim kart başka telefonda gayet güzel çalışıyor. Yine de sabah farklı bi Turkcell hat takıp deneyeceğim. Eğer sonuç alamazsam format atacağım yine alamazsam garanti yolu görünecek. Yada hattı Turkcell den taşıyacağım.
dediğim gibi bu sorunu 4-5 kere yaşadım söylediğim çözüm tek çözüm hattını taşısan da birgün tekrar aynı sorunu yşatacaktır

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Zannediyorum bu sorunu lifecell kullanıcıları yaşıyor. Fatura aşımı olmaması için Turkcell'in kullandığı önlemlerin biri bu uyarıyı almamıza ve verinin kullanılamamasına neden. Pek çok arkadaşımız ağ ayarlarını ve APN'leri sıfırlayarak çözüm ürettiler, izin de denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Fth110

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Ben cok sey denedim tek yapman gereken faturayii ödemek ve teli kapatip acmak reset atma bos yere

Oyla:
Üst Alt