Yardım MI6 miui10 WhatsApp,Snapchat Instagram deklanşör sorunu

erak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
Arkadaşlar merhaba.Kamera sesleri kamera ayarlarından kapalı olmasına rağmen ayrıca cihaz sessizde olmasına rağmen Snapchat whatsapp ve Instagram da deklanşör sesi çıkıp duruyor.Fotograf çekemez oldum Snapchat ve WhatsApp da Sorunun çözümünu devbulamadim.Tek bildiğim abimin telefonunda(mi9) sorun yok.Nasil çözülür?
Sizde de var mı bu sorun

S

Silinen üye 76103

Guest
Çözüm için root gerekiyor.
Root explorer ile /system/media/audio/ui/ bu klasöre girip camera_click.ogg adlı dosyayı camera_click.ogg.backup olarak yeniden adlandırmalısın. Artık kamerayı kullanan herhangi bir uygulamada ses çıkmayacaktır. (Kendim de bu yolu kullandım.)

Oyla:

erak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüm için root gerekiyor.
Root explorer ile /system/media/audio/ui/ bu klasöre girip camera_click.ogg adlı dosyayı camera_click.ogg.backup olarak yeniden adlandırmalısın. Artık kamerayı kullanan herhangi bir uygulamada ses çıkmayacaktır. (Kendim de bu yolu kullandım.)
Root yaptıktan sonra telefon sıfırlanıyor mu
Bide root garantiyi bozar mi(ithalatçi garantili)

Oyla:
S

Silinen üye 76103

Guest
Root yaptıktan sonra telefon sıfırlanıyor mu
Bide root garantiyi bozar mi(ithalatçi garantili)
Root için bootloader kilidini açmalısın ki bu telefonu sıfırlıyor. Ancak bootloader zaten açıksa root sıfırlama yapmıyor. Root garantiyi bozuyor ama telefonu tamamen sıfırlayıp garantiye gönderirsen anlayacaklarını sanmam.

Oyla:
Üst Alt