Soru Mi6 - MIUI10 Problemlerim

eneSene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Yiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
IT
Konular
3
Herkese Selamlar,
Hafta başı itibariyle telefonum MIUI10 güncellemesi yaptı. Ancak benim için biraz hüsranla sonuçlandı.

* Güncelleme sonrası arayüz resmen IOS'a döndü. MIUI9 dönme şansım var mı?
* Spotify kullanıyorum. Hangi temayı seçtiysem kilit ekranındaki kapkara uygulamayı değiştiremiyorum. Hatta bir önceki sürümde tam ekran müzik çalar şeklinde kullanabiliyordum.
* Ses ciddi anlamda düştü ve değişkenlik gösteriyor. Müzik ilk başladığında cılız bir şekilde başlıyor ve sonrasında boğuklaşıyor.
* Önceki versiyonda zil sesi seviyesini, ses tuşlarıyla ayarlayabiliyorken yeni versiyonda ses tuşuna bastığınızda müzik ses seviyesini değiştiriyor. Zil sesini değiştirmek için üç noktaya basıp zil sesi seviyesini değiştirmem gerekiyor.
* Önceki versiyonda operatör isimleri şebeke barının hemen yanında yazıyorken şimdi hiç bir türlü ekrana getiremiyorum. Ancak kilit ekranında yazıyor. O da üst barın en solunda çıkıyor. Operatör barları en sağ tarafta isimleri en sol tarafta.
* Önceki versiyonda uygulama bildirimleri geldiğini üst barda uygulama ikonları şeklinde görebiliyorken yeni versiyonda ikonlar hiçbir türlü görüntülenmiyor. Kilit ekranını açarsam ancak bildirimleri görebiliyorum.
* Önceki versiyonda çalışan uygulamalar üst barda ikon şeklinde görüntüleniyorken yeni versiyonda çıkmıyor.
* Önceki versiyonda çalışan uygulamalar görev yöneticisinde liste benzeri görüntüleniyorken yeni versiyonda iki sütun şeklinde görünüyor. Her uygulamayı sağa sola sürükleyerek kapatmak zorunda kalıyoruz.
* Önceki versiyonda her uygulama kendi ikon rengi ile görüntülenirken yeni versiyonda tek renk ile görüntüleniyor. Her temada aynı bu arada.
* Telefon full şarj olduktan sonra "Ödeme Alındı" yazıyor. Her seferinde Allah Allah ne ödemesi geldi diye düşünüyorum. :)

Şimdilik aklıma gelenleri ve test edebildiklerimi yazdım.

ghostdawis

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Xiaomi
Konular
3
Bootloader kilidini açıp miflash programıyla donebilirsin.

Ben miu 10u beğendim.

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
mi6 global için dağıtıldı mı bu sürüm kendiniz mi kurdunuz? Bende şuan 9.5.8.0 sürümü var ne zaman gelir acaba malumatınız var mı?

Oyla:

eneSene

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin Yiğit
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
IT
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende kendisi geldi, sürüm kısmında MIUI 10 Global 8.6.28 Beta yazıyor.

Oyla:

allparslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
alparslan
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Mi global 9.5.8 var 10 neden gelmedi acaba

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

demirbas44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ÖMER
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
3
Mi global 9.5.8 var 10 neden gelmedi acaba

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9.5.8.0 KARARLI sürümdiğeri beta haftalık güncelleme alır. Stabiliteyi yakalıdığı an kararlı sürüm olarak sizede gelecektir.

Oyla:
Üst Alt